MSI H110M-PRO VD Alınır Mı?

Hkyinn

Kilopat
Arkadaşlar sistemim aşağıdaki fotoğraftaki gibi. Bu sistemde anakartı çok mu düşük tutmuşum sizce? Upgrade yapmayacağım gittiği yere kadar gitsin istiyorum. Bu yüzden anakartı pahalı almama gerek yok sanırım.

Bazı yerlerde H110M'in oyun için olmadığı oyun oynarken sıkıntı çıkaracağı daha çabuk bozulacağı yazıyor. Bu doğru mu? Ben bilgisayarı uzun süre kullanan ve genellikle oyun oynayan birisiyim. Alacağım sistemin 5+ yıl gitmesini istiyorum. Sizce işlemciden kısıp B150M almam mantıklı olur mu?

Ve bu PCI Express olayı var. GTX 960 ve i5 6402p ile kullanacağım bir sıkıntı çıkarır mı performans düşüşü vs?

Ve son olarak. Alacağım monitör DVI destekli H110M-Pro VD ile H110M-Pro VH arasında ne fark var? 20 TL fark var aralarında.

sistem.PNG

VD ile VH arasındaki fark VD de DVI girişinin olması, VH de HDMI girişinin olması onun pek fazla önemi yok sonuçta monitörü bağlayacağın yer ekran kartı olmalı. Birde ekran kartını GTX960 almanı önermem 100-150 TL farkla ondan daha iyi olan RX480'in 4GB özel soğutmalı versiyonunu almanı tercih ederim. Ben senin anakartının Gaming versiyonunu kullanıyorum herhangi bir problemim yok ama parçaya göre değişebilir besleyememe gibi durumlar olabiliyor. Bir sıkıntı yaşamadım ondan dolayı birşey söyleyemiyorum. Bilen arkadaşlar size bilgi verecektir.

Ben kullanıyorum. Tek sıkıntısı 2 adet fan girişi olması onu da molex ile çözebiliyorsunuz.
Alacağım kasada 3 tane fan yeri var zaten. Ben de 2 tane takacağım soğutma için yeterli olur herhalde.

Ben senin anakartının Gaming versiyonunu kullanıyorum herhangi bir problemim yok ama parçaya göre değişebilir besleyememe gibi durumlar olabiliyor. Bir sıkıntı yaşamadım ondan dolayı birşey söyleyemiyorum. Bilen arkadaşlar size bilgi verecektir.
Hocam ekran kartınız nedir?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı