MSI H110M PRO-VD işlemcisiz BIOS güncelleme

ALİ TUNAY

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
MSI H110M PRO-VD anakart ile G4560 işlemci almayı düşünüyorum. Ama anakart BIOS güncellemesi yapılmadan işlemciyi görmeyeceğini duydum. İşlemci olmadan anakart BIOS güncellenir mi? Anakartın desteklediği bir işlemci de bulup öyle BIOS güncellemesi de yapamam. Bütçe -250-260 TL olduğu için daha iyi bir anakart da alamayacağım. Acaba aldığım yerde BIOS güncellemesi yapılabilir mi? Bana ne tavsiye edersiniz?

MSI H110M PRO-VD anakartın Flashback desteği yok. İşlemci olmadan BIOS güncellemesi yapılamıyor.
Güncel olmayan bir BIOS'la gelirse BIOS güncellemesi yapılmak zorunda.

MSI H110M PRO-VD anakart ile G4560 işlemci almayı düşünüyorum. Ama anakart BIOS güncellemesi yapılmadan işlemciyi görmeyeceğini duydum. İşlemci olmadan anakart BIOS güncellenir mi? Anakartın desteklediği bir işlemci de bulup öyle BIOS güncellemesi de yapamam. Bütçe -250-260 TL olduğu için daha iyi bir anakart da alamayacağım. Acaba aldığım yerde BIOS güncellemesi yapılabilir mi? Bana ne tavsiye edersiniz?

Aldiginiz yere, yada alirken BIOS guncellemesi yapmalarini rica ederseniz yapacaklardir.

Arkadaslarinizda varsa onlardan alipta yapabilirsiniz gene.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı