MSI H110M PRO-VD RAM Önerisi

kamilcanatar

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Şu anda 8 GB RAM'e sahibim fakat şu sıralar oldukça yetersiz geldiğini epey hissetmeye başladım. Bu nedenle yükseltmek istiyorum. Bilgisayarı ilk topladığım vakit "Kingston 8 GB HyperX Fury Black DDR4 2133MHz" bu RAM'den bir slot almıştım şimdi de aynısı almak istedim çünkü vakti zamanında böyle düşünmüştüm fakat aynısını maalesef şu an stoklarda bulamadım. Aslında 2400 MHz ve farklı CL değerine sahip bazı ürünleri gözüme kestirmiş olsam da buraya sormadan almayım dedim.

Bir tavsiyeniz var mı? Hangi RAM'i almam uygun olacaktır veya ne yapmalıyım?

Anakart: MSI H110M PRO-VD

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende eskiden aynı anakartı kullanıyordum. Pentium G4400 ile. Ram'de 8+2 idi. Ram'lerin cl değerleri voltaj değerli farklı olmasına rağmen ikiside sıkıntısız çalışmıştı. Ram Hyper x 8gb bide zifei diye bir çin markasıydı. Sonradan bir 8'lik daha alıp yeni sistem kurdum.

Bende eskiden aynı anakartı kullanıyordum. Pentium G4400 ile. Ram'de 8+2 idi. Ram'lerin cl değerleri voltaj değerli farklı olmasına rağmen ikiside sıkıntısız çalışmıştı. Ram Hyper x 8gb bide zifei diye bir çin markasıydı. Sonradan bir 8'lik daha alıp yeni sistem kurdum.

Teşekkür ederim.Maalesef aynı marka ram bulamıyorum şuan stoklarda yok.Galiba güvenilir başka bir markanın ramini alıp onu kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı