MSI H110m Pro VD Tavsiye Edilir Mi?

MSİ H110m Pro VD Alınır mı?

• Tavsiye Etmiyoruz.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İleride sorun çıkmayacağını garanti edemezsiniz. Ama ben tecrübe etmek istiyorum derseniz tabii ki H110 da kullanabilirsiniz.
Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Yazdıklarınız anlıyorum. Fazla soru sordum galiba ancak son olarak nasıl gibi bir sorun çıkabilir bunu anlayamadığım için soruları soruyorum.Açıklar mısınız?

Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Yazdıklarınız anlıyorum. Fazla soru sordum galiba ancak son olarak nasıl gibi bir sorun çıkabilir bunu anlayamadığım için soruları soruyorum.Açıklar mısınız?

Yeni çıkacak ekran kartlarında sorun olabilir demek istiyor.

Bir problem olmaz. Zaten o işlemci için en mantıklı seçim Pro VD olur. Performans kaybı doğru dürüst oyuna yansımaz bile.

Bu yoruma katılmıyorum. 6700K gibi bir işlemciye sahip kişi o işlemciyi işlemcinin tüm özelliklerinden mahrum kılacak H110M anakartla kullanmamalı. Böyle bir tercih yapmaktansa aynı parayla 6600K işlemci ve Z170 anakart almayı yeğlerim.

Son düzenleme:
Gereksiz Mesajlar
Tavsiye edilmemesinin nedeni H110 yonga setinde PCI-e 3.0 desteğinin bulunmaması. Bu her ne kadar şimdilik bir sorun olmasa da ileride ekran kartı yükseltmesi yapmak isteyen bir kullanıcıya darboğaz yaratabilir.
3.0 var yalnız.

Bu yoruma katılmıyorum. 6700K gibi bir işlemciye sahip kişi o işlemciyi işlemcinin tüm özelliklerinden mahrum kılacak H110M anakartla kullanmamalı. Böyle bir tercih yapmaktansa aynı parayla 6600K işlemci ve Z170 anakart almayı yeğlerim.

Lütfen konuyu düzgün okuyarak cevap veriniz. 2 bin mesajı olan kişiye bu yorumu yakıştıramadım. İşlemci için değil, ekran kartı için tartışıyoruz burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı