MSI H410M-A PRO Windows 10 sürücü kurulumu

couza

Kilopat
Merhabalar, Windows 10 Pro kurdum ama kurarken Ethernet driverini yüklemedim. Şu an hem eksik olan driverleri hem de en güncel driverları nasıl yükleyebilirim?

Tamamdır. Bu iletimden sonra yazarsın. Bu iletiyi atmasam sen yarın yazdığında mesajın birleşirdi ve bildirim gelmezdi, onun için yazıyorum bunu.

Intel i5 10400F 2.90 GHz
MSI H410M-A PRO 2933MHz
Sapphire Radeon RX 5500 XT 8 GB GDDR6 128 Bit olmasi lazim
RAM PSU ve SSD'ye ferek var mı?

SSD'yi de yazarsan iyi olur.

Şimdi ilk adım olarak Windows Update çalıştır ve gelen tüm güncellemeleri yap. Güncellemeler yapılınca Windows bilgisayarını yeniden başlatmanı istiyorsa başlat.

Windows 10 64-bit başlığı altından Adrenalin 2020 Edition 20.12.1 Optional (WHQL) sürümünü kur.

ZIP dosyası şeklinde inecektir, ZIP'in içerisindeki klasörü masaüstüne çıkart ve klasörün içindeki SetupChipset.exe'yi çalıştır. Kurulum bitince bilgisayarını yeniden başlat.

"Kullanılabilir İndirmeler" kısmından PROWin64x.zip olanı indir. ZIP dosyası şeklinde inecektir, ZIP'in içerisindeki klasörü masaüstüne çıkart ve klasörün içindeki PROWinx64.exe'yi çalıştır.

ZIP dosyası şeklinde inecektir, ZIP'in içerisindeki klasörü masaüstüne çıkart ve klasörün içindeki Setup.exe'yi çalıştır.

Bu işlemlerden sonra aygıt yöneticisinde üstünde ünlem ibaresi olan bir aygıt kalırsa ekran görüntüsüyle birlikte donanım kimliğini paylaş.

Son düzenleme:
SSD'yi de yazarsan iyi olur.

Şimdi ilk adım olarak Windows Update çalıştır ve gelen tüm güncellemeleri yap. Güncellemeler yapılınca Windows bilgisayarını yeniden başlatmanı istiyorsa başlat.

Windows 10 64-Bit başlığı altından adrenalin 2020 Edition 20.12.1 optional (WHQL) sürümünü kur.

ZIP dosyası şeklinde inecektir, ZIP'in içerisindeki klasörü masaüstüne çıkart ve klasörün içindeki SetupChipset.exe'yi çalıştır. Kurulum bitince bilgisayarını yeniden başlat.

"Kullanılabilir indirmeler" kısmından prowin64X. ZIP olanı indir. ZIP dosyası şeklinde inecektir, ZIP'in içerisindeki klasörü masaüstüne çıkart ve klasörün içindeki PROWinx64.exe'yi çalıştır.

ZIP dosyası şeklinde inecektir, ZIP'in içerisindeki klasörü masaüstüne çıkart ve klasörün içindeki Setup.exe'yi çalıştır.

Bu işlemlerden sonra aygıt yöneticisinde üstünde ünlem ibaresi olan bir aygıt kalırsa ekran görüntüsüyle birlikte donanım kimliğini paylaş.

SSD bu hocam: Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD (3400 MB okuma / 2300 MB yazma)

Dediğiniz işlemleri şimdi yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Magician indir ve kur. Kendisi otomatik olarak firmware kuracaktır. Emin olmak adına yazılımın sol altında bulunan "Update" butonuna tıkla ve Firmware Update başlığı altında "You are currently running the latest version of Firmware." yazdığından emin ol. Eğer yazmıyorsa firmware updateini de yap yazılım içinden.

Samsung Magician indir ve kur. Kendisi otomatik olarak Firmware kuracaktır. Emin olmak adına yazılımın sol altında bulunan "Update" butonuna tıkla ve Firmware Update başlığı altında "you are currently running the latest version of Firmware." Yazdığından emin ol.

Teşekkürler, bir iki soru daha soracaktım. Belki gözünüzden kaçmıştır diye işlemci 10400 değil 10400F modeli yine de bu attığınız Intel chipset 400Ü indireceğim değil mi? Ayrıca ben dün ekran kartını güncellemiştim Windows Update'lerini yapmadan. Update'leri bugün yaptım, tekrar ekran kartını güncellemek gerekir mi? Ayrıca anakart ve BIOS güncellemesi hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı