Yarın tam olarak yazacağım hocam.İlk adım olarak Windows Update çalıştır ve gelen tüm güncellemeleri yap. Gerisi için sistem özelliklerini belirt, tüm güncellenmesi gereken sürücülerin linkini atayım.
Tamamdır. Bu iletimden sonra yazarsın. Bu iletiyi atmasam sen yarın yazdığında mesajın birleşirdi ve bildirim gelmezdi, onun için yazıyorum bunu.
SSD'yi de yazarsan iyi olur.
Şimdi ilk adım olarak Windows Update çalıştır ve gelen tüm güncellemeleri yap. Güncellemeler yapılınca Windows bilgisayarını yeniden başlatmanı istiyorsa başlat.
Windows 10 64-Bit başlığı altından adrenalin 2020 Edition 20.12.1 optional (WHQL) sürümünü kur.
ZIP dosyası şeklinde inecektir, ZIP'in içerisindeki klasörü masaüstüne çıkart ve klasörün içindeki SetupChipset.exe'yi çalıştır. Kurulum bitince bilgisayarını yeniden başlat.
"Kullanılabilir indirmeler" kısmından prowin64X. ZIP olanı indir. ZIP dosyası şeklinde inecektir, ZIP'in içerisindeki klasörü masaüstüne çıkart ve klasörün içindeki PROWinx64.exe'yi çalıştır.
![]()
Windows® için Intel® Ağ Bağdaştırıcı Sürücüsü® 10
Windows® için Intel® Ağ Bağdaştırıcısı sürücüleri sürüm 26.6® kurulur.downloadcenter.intel.com
ZIP dosyası şeklinde inecektir, ZIP'in içerisindeki klasörü masaüstüne çıkart ve klasörün içindeki Setup.exe'yi çalıştır.
Bu işlemlerden sonra aygıt yöneticisinde üstünde ünlem ibaresi olan bir aygıt kalırsa ekran görüntüsüyle birlikte donanım kimliğini paylaş.
Samsung Magician indir ve kur. Kendisi otomatik olarak Firmware kuracaktır. Emin olmak adına yazılımın sol altında bulunan "Update" butonuna tıkla ve Firmware Update başlığı altında "you are currently running the latest version of Firmware." Yazdığından emin ol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.