MSI H510M-A Pro sisteme 8 GB RAM önerisi

@tamahan

CL gecikmeyi temsil eder (CAS diye de geçer) ancak tek başına bir önemi yok, CL x 2000 / MHz formülünden RAM'in asıl gecikmesini bulursun. 3200C16 bir bellekte bu değer 10ns'dir.

ns = nanosaniye.

Bir de alt gecikmeler var, onları da buradan öğrenebilirsin.

O zaman bunu aliyorum umarim sorunum cözulur mavi ekran aliyordum, oyun oynarken kapaniyordu. Memtest sonuclarini cogu arkadas gördu sizde gördunuz, her halde belleklerdendir teşekkürler yardiminiz icin @Sir Benjamin @Plainexe

Kingston RAM konusunda en iyi markalardan, Fury Beast serisi de iyidir. Şanssız değilsen mavi ekran sorunun çözülür. Hayırlı olsun.

Kingston RAM konusunda en iyi markalardan, Fury Beast serisi de iyidir. Şanssız değilsen mavi ekran sorunun çözülür. Hayırlı olsun.

Discord verebilirsen baska seyler de sormak istiyorum ya da isterseniz buradan ya da farkli konu oldugu icin yeni konu acmam gerekiyorsa ise baska konu basligindan konusmak isterim.

Sosyal'de özelden yardımlaşmak yasak, yeni konu açmak daha doğru ama konusuna bağlı yardım edebilmem. :)

Ne hakkında konu? Ona göre etiketleyip etiketlenmem gerektiğini söyleyeceğim.

O zaman bunu aliyorum umarim sorunum cözulur mavi ekran aliyordum, oyun oynarken kapaniyordu. Memtest sonuclarini cogu arkadas gördu sizde gördunuz, her halde belleklerdendir teşekkürler yardiminiz icin @Sir Benjamin @Plainexe

Ama Crucial Ballistix RAM'lerinin çipleri biraz daha kaliteli ama Kingston'un RAM leride üzmez.
Karar sana kalmış.

@Plainexe

Çipleri daha kaliteli demektense, OC için daha elverişli demek daha mantıklı. Yanlış anlamasın konu sahibi. :D İki tarafın da çipleri güzel.

3200 OC Yaziyor ya anakartta 3200'den sonrasi icin mi OC yapilabilir? Zaten 3200 MHz RAM alacagim ya
@Plainexe

Çipleri daha kaliteli demektense, OC için daha elverişli demek daha mantıklı. Yanlış anlamasın konu sahibi. :D İki tarafın da çipleri güzel.
Yeni ram'de bu şekilde
@Plainexe

Yeni ram'de bu şekilde

Dosya Ekleri

• 20220223_160709.jpg
    20220223_160709.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 20220223_160722.jpg
    20220223_160722.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı