- Makaleler
- 3
Daha fazla
O Z serisi anakartlar bundan sonraki nesiller için çıktı. Birinci nesil işlemcilerde H55=Z serisi H57=H110 serisi gibi düşünün. Bendeki H57 ona rağmen sorun çıkarmadı. H55 anakartlarda daha stabil çalıştığını söylebilirim. Hatta aklımda H55 çipset anakart alıp OC yapma düşünceside var. Elinizdeki PSU yeterli olacaktır. Soğutucunuzda kaliteli birşey soğutmasının iyi olduğunu düşünüyorum kaliteli bir termal macunda kullanırsanız sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.@ThePunisher90 dostumuz saolsun kendisi açıkladığı için herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Kendisinin dediği gibi HP anakartta kullanıp sorun çıkarmıyorsa ben de X3470 ve GTX 750 ti alırım. En azından ilerde GTX 1050 ti veya GTX 1060 alacak olursam işlemci değiştirme durumunda kalmam. Bu arada şimdiden O.C. işlerine biraz daha bakayım.
Bu dediğinden sonra X3470 alırım ama benim anakartım H55 serisi anakart, hatırladığım kadarıyla Z serisi anakartlarda O.C. yapılabiliniyordu. Bu arada bende 500W'lık Cooler Master'ın kendi soğutucusu var, konuda da belirttiğim gibi. Bu PSU X3470 ve GTX 750 ti'ı besleyebilir mi yoksa yeni bir güç kaynağı mı almam gerekir ?
Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim, 1 2 aya siparişini veririm ve tahminen anca 15 tatilde parçaları kullanabilirim.