MSI H77MA-G43 ses kartı nasıldır?

RamsesJX

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2013
Mesajlar
568
Arkadaşlar iyi geceler. Ben sistemime şu anakartı alacağım;

VATAN COMPUTER - MSI - H77MA-G43 Intel H77 Soket 1155 DDR3 1600MHz Sata3.0 USB3.0 VGA&DVI Anakart - Anakart

Bunun yanında herhangi bir ses kartı almayacağım yani anakartın içindekini kullanacağım sormak istediğim soru ise bunun içindeki ses kartına kulaklık takılırsa gerçek bir performans alınabilir mi ? Yoksa zaten ses kartı o kadar iyi olmadığından ilerde ses kartı ile birlikte alınması daha mantıklı olabilir mi ? Almak istediğim kulaklık bu.

VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - TT eSPORTS SHOCK PROFESYONEL OYUN KULAKLI
 
Bu kulaklıkla alırsın merak etme. 5.1'lerde bu soruyu sorman lazım. :) Bu surround olduğu için sorun olmaz. Fakat bu anakartı alma gereğini anlayamadım. Neden Z77 bi anakart tercih etmedin?
 
Sana tavsiyem kulaklık alırken kendiliğinden Usb ses kartlı bir oyuncu kulaklığı alman. Hangi sisteme takarsan tak mükemmel sonuç alabiliyorsun. Mesela ben Gamecom Plantronics 777 kullanıyorum. Son derece memnunum. Ama üretimini bitirdi malesef. yerine 780 üretiliyor. Bildiğim kadarıyla Asus' un falan da var bu tarz kulaklıkları.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı