MSI H81 E33 anakart alınır mı?

osman7161trabzon

Centipat
Hocalarım merhaba DDR3 775 pin sistemimi sattım. Şu an sıfırdan başlayacağım. Çok iyi bir şey olmasına gerek yok. Sorun şu: DDR3 MSI H81 E33 anakart sıfırı 395 TL civarına düşmüş. Bu anakart alınır mı? Buna i5 4.nesil 2.el bir işlemci alsam 400 TL civarında. Sizce değer mi yoksa başka öneriniz varsa yazar mısınız, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım merhaba DDR3 775 pin sistemimi sattım. Şu an sıfırdan başlayacağım. Çok iyi bir şey olmasına gerek yok. Sorun şu: DDR3 MSI H81 E33 anakart sıfırı 395 TL civarına düşmüş. Bu anakart alınır mı? Buna i5 4.nesil 2.el bir işlemci alsam 400 TL civarında. Sizce değer mi yoksa başka öneriniz varsa yazar mısınız, teşekkürler.
Hocam onlar yerine A320 anakart alıp ikinci Ryzen 3 1200 alsanız daha iyi olur. En azından ileriye dönük tekrar satabileceğiniz bir sistem olur.

ben eskiden toplamıştım pentiumlu sistem şimdi işlemcisini değiştirmeye kalksam i5 için 700 800 istiyorlar, bence b450 ryzen 3 lü güzel sistem topla

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı