MSI H81M-P33 BIOS Güncelleme

İsimliOyuncu

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Anakartımın BIOS'unu güncellemek istiyorum. Anakartımın sitesine girdiğimde en güncel sürüm 1.9. Bunu indirmek istiyorum fakat işletim sisteminizi seçin diye bir yazı karşıma çıkmıyor.
Bir diğer husus ise indirdikten sonraki dosyayı çıkarttığımda içinden 3 tane dosya çıkıyor. Bunların hangisini boş bir USB belleğin içine atacağım? Son olarak da M-Flash'ı açtığımda içinden 2 tane içerik çıkıyor. Bunların hangisine basacağım? Resimler biraz kötü çıkmış olabilir, kusura bakmayın.

as.png
bios 2.png
bios 3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Global
Live update ile daha kolay halledebilirsin. Manuel yolla MB BİOS taratıp. Altta en sağda toplam yükleme seçersen indirip ardından yükler.
Asus işletim sistemi soruyor, ama MSİ sitesinde ben de görmedim.
Viodeodaki gibi de yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada güzelce anlatmışlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim 0:41 saniyede işletim sistemini seçiyorlar. Fakat bende öle bir seçenek bulunmuyor.

Teşekkürler. Bu dosyayı indirdikten sonra üstteki resimde göründüğü gibi 3 tane dosyaya ayrılıyor. Bunların 3 'ünü demi usb belleğe atıcağım ?

Kardeşim 0:41 saniyede işletim sistemini seçiyorlar. Fakat bende öle bir seçenek bulunmuyor.

Orda dizüstü için bios güncelliyolar o yüzden işletim sistemi menüsü çıkıyor sen sadece anakart için güncelleyeceksin. Ayrıca Msi Liveupdate ile rahatça halledebilirsin bu işlemi..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı