Msı H81M-P33 O.C sorunu

Benimkinin üzerinde "made in costa rica" yazıyordu. Hani Malezya 'yı Tayvan 'ı Çin 'i anlarım da Costa Rica nedir hocam ? Costa Rica 'da Pro üretilir ne bileyim tütün malmülleri üretilir. Adamlar işlemci üretiyorlar. :D Sen yaptır işlemciyi Çin 'e. Bizim de kafamızı bulandırma demi yani. Ama ben biliyom bunlar hep ilimünati :D İstiyorlar ki biz teknolojiden soğuyalım onlar da rahat rahat dijital dünyaya sahip olsunlar. :D Neyse şimdi geyik yapıyoruz diye banlamasınlar beni. Kahveye çevirdiniz burayı diye moderatörler kızmadan ben ufaktan bitireyim geyiği :D

Tekrar merhaba arkadaşlar. MSI anakartta G3258 'i 1.2V 'da 4.0Ghz 'ye OC yapamadım. BIOS 'u 2 kere güncelledim ama fark etmedi. Üçüncü güncellemede benim çocuk flash belleği çıkarttı. Bende ani bir heyecanla açma kapama tuşuna bastım. Bilgisayar birdaha hiç açılmadı. Gittim Asus H81M-D (R2.0) anakart aldım. Tek denemede 1.2V 'da 4.oGhz 'ye OC yaptım. Sorunsuz çalışıyor. Ayrıca MSI anakartta 4.0Ghz'yi sadece 1.2V 'da denemdim. 1.25V/1.3V/1.4V değerlerinde de denemiştim ama olmamıştı. Yaşaşın ASUS , yaşamasın MSI :D
Prime95 'de teste tabi tuttum mavi ekran almadım ayrıca AİDA64 'de sıcaklıkları izledim. CPU-40C/CPU1-60C/CPU2-59C sıcaklık değerlerini 30 dakikalık testte aldım.
Şimdi bu BIOS 'u bozuk karta ne yapacağım onu düşünüyorum daha 2 günlük kart kıyamadım atmaya.

E bi zahmet , Asus'ta 3 Choke var ve Choke başına 2 VRM düşüyor.

Bırakında H81M P33 'den daha iyi olsun.

Benimkinin üzerinde "made in costa rica" yazıyordu. Hani Malezya 'yı Tayvan 'ı Çin 'i anlarım da Costa Rica nedir hocam ? Costa Rica 'da Pro üretilir ne bileyim tütün malmülleri üretilir. Adamlar işlemci üretiyorlar. :D Sen yaptır işlemciyi Çin 'e. Bizim de kafamızı bulandırma demi yani. Ama ben biliyom bunlar hep ilimünati :D İstiyorlar ki biz teknolojiden soğuyalım onlar da rahat rahat dijital dünyaya sahip olsunlar. :D Neyse şimdi geyik yapıyoruz diye banlamasınlar beni. Kahveye çevirdiniz burayı diye moderatörler kızmadan ben ufaktan bitireyim geyiği :D
Benim işlemcide de Costa Rica yazıyordu. :D Soğutucuya güveniyorsa. 4.4 GHz zorla derim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı