MSI H81M-P33 ve G3258 İle Sistem Toplama

sea36

Hectopat
Daha fazla  
Resimdeki sistemi toplayacağım yalnız bu sistem ile ortalama kaç GHz'e çıkabilirim OC ile ? Olumlu olumsuz yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

SİSTEM.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock performansı işlemciden işlemciye değişir. Alacağın işlemciyle 4,70GHz'e çıkartabilirsinde çıkartamayabilirsinde. Ama o kadar zorlamana gerek yok 4.0-4.2GHz'de çok iyi bir şekilde çalışır o işlemci. Bu işlemci daha çok oyun ve normal işlerle uğraşacaksan işini görür, video düzenleme veya 3 boyutlu programlarla uğraşacaksan bu işlemci çok iyi performans veremiyor.

Overclock performansı işlemciden işlemciye değişir. Alacağın işlemciyle 4,70GHz'e çıkartabilirsinde çıkartamayabilirsinde. Ama o kadar zorlamana gerek yok 4.0-4.2GHz'de çok iyi bir şekilde çalışır o işlemci. Bu işlemci daha çok oyun ve normal işlerle uğraşacaksan işini görür, video düzenleme veya 3 boyutlu programlarla uğraşacaksan bu işlemci çok iyi performans veremiyor.

Teşekkür ederim .

Arkadaşlar uygun fiyata bilgisayar toplama videosundaki gibi herşeyi dün aldim ama biosda asus optimal seçenegini seçip save kaydedip reset açiyor işletim sistemi açiliyor 3.60 ghz çikmiş gösteriyor ama yeniden başlat dedim zaman 3.20ghz ilk haline dönüyor yardimci olun lütfen.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı