MSI H81M-P33 vs ASUS H61M-PRO

İnternet ve oyun karışık,yüksek oyunlarda gözüm yok.Bendeki sistemle oyunlarda beni yarı yolda hiç bırakmadı ve pc de kasma yoktu.Sorunsuz ve gayet iyi çalışıyordu.Yani bana gereken,internette gireyim,aklıma estiğinde oyunları oynayabileyim.En azından ETS2,City Car Driving,Gta 4 gibi oyunları yüksek olmasada normal derecede oynayabilmek.

Öncelikle anakarta 2sini bir takamazsın. Mademki elinde DDR3 ram var onu kullanırsan daha iyi olur. Anakart 4 RAM slotuna sahip ama sen 2 tanesini kullanabilirsin ve en fazla 8 GB RAM destekliyor. 2 GB 1333 Mhz bir RAM alsan yeter diye düşünüyorum. Marka olarak Kingston'a her zaman güvenmişimdir.

-Anakartınız havaya uçtuysa anakartı ya eski işlemcinin soketinden alıcaksızın biticek,

-Yada yeni anakart alıcaksınız yeni işlemci alıcaksınız ramlar uyumlu değilse yeni ram alıcaksınız(Çok maliyetli olur)

1600 MHz alman tamamen gereksiz çünkü anakart 1333 MHz destekliyor. Aslında yeni oyunları oynamayacağınız için 6 GB RAM de fazla ama tamamen tercih meselesi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı