MSI H81M Pro-VD sistem için SSD veya RAM önerisi

CnrOzlp

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

4 GB RAM ve Msi H81M Pro-VD anakartına sahibim. Ancak bilgisayarımda SSD yok, SSD mi alsam, RAM takviyesi mi yapsam kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

Ayrıca 120 GB'lık SSD önerebilir misiniz? Bütçe 256'ya yetmiyor bu fiyatlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde bütçem yetmiyordu 240'lara Mx300 aldım 275GB. 340lira Webdenal'da şu an 2 güne geldi. Ama ben RAM almanı öneririm, bdiğer bileşenleri de söylersen daha iyi olur.

intel i3-4160 işlemci
Kingston Savage 4gb ram
msi r7-370 2gb ekran kartı
msi h81m pro-vd anakart

Ram almak daha mı mantıklı acaba?

Birde UEFI kurulum yapıcam, performans olarak az da olsa fark olur mu?

Açıkçası SSD iyi güzelde RAM'iniz düşük geldi bana bence RAM alın. yeni nesil oyunlar özellikle 8gb ram istiyor. Sistem belleğiniz az olması performans kaybına yol açabilir.

Açıkçası SSD iyi güzelde RAM'iniz düşük geldi bana bence RAM alın. yeni nesil oyunlar özellikle 8gb ram istiyor. Sistem belleğiniz az olması performans kaybına yol açabilir.

4gb daha alsam ideal olur mu_

Zaten sadece cs:go oynuyorum, başka bir oyun oynamıyorum açıkcası.

4gb daha alsam ideal olur mu_

Zaten sadece cs:go oynuyorum, başka bir oyun oynamıyorum açıkcası.

4gb ile 8gb arasında ciddi bir fark yok siz bilirsiniz ama almışken 8 alın bence. SSD ne amaçla kullanacaksınız ki başka ? yani en azından sistem belleğinizi yükseltin bilgisayarı kullanımınız rahatlasın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı