MSI H97 PC Mate ve R7 370 sistem macOS kurma

Kurulumu sorunsuz bir şekilde yapabilir miyim?

• Hayır,olmaz.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    2

omercanulkler

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba!
Öncelikle macOS kurmak istediğim bilgisayarımın özelliklerinden bahsedeyim;

• -Anakart : MSI H97 PC MATE (intel HD4000)
  • -İşlemci : Intel Core İ3 4160
  • -RAM : Crucial 4GB DDR3 1600 MHz.
  • -Ekran Kartı : MSI R7 370 GAMİNG 2G GDDR5
  • -Depolama : 1TB SEAGTE + 200 GB MAXTOR + 120 GB KİNGSTON SSD (SV300)
  • -Kasa : EVEREST RHİNO 432
  • -Güç Kaynağı : Everest 600W ( Dahili )

Genellikle bilgisayarda video editleme, Photoshop ( Adobe Programları ), çizim ve film kurgu işleriyle uğraşıyorum. Kullandığım programların daha stabil çalışması için işletim sistemimi Windows 10 Pro'dan macOS'a çevirmeye karar verdim. Ancak yukarıda belirttiğim özelliklerdeki bu bilgisayarıma Mac'i sorunsuz şekilde kurabilir miyim bilmiyorum. Ekran kartımın çalışmayacağını bir yerden duymuştum. Ayrıca 1TB'lık diski 2'ye bölüp, bir bölümüne macOS, diğer bölümüne de Windows kurmak istiyorum. Bu konuda her türlü yorum ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.

Olur ama zorlanırsın. R7 370 biraz şanssız bir GPU. Çoğu AMD GPU hiçbir işlem yapmadan sorunsuzca çalışırken R7 370 için bazı işlemler yapmak gerekiyor buradaki listeye göre: Radeon Compatibility Guide - ATI/AMD Graphics Cards

Bu videoyu izleyebilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı