MSI hazır oyun bilgisayarlarında iade süreci nasıl işler?

Skyblues85

Centipat
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben netten MSI'ın oyun PC lerinden almayı düşünüyorum ama süreçle ilgili kafamda bazı sorular var. Ürünü satın alıp PC'ye program ve oyun yüklersek memnun kalmadığımız (performans veya başka bir sorun nedeniyle) zaman iade durumu oluyor mu? Ayrıca aldığımız ürünün iade edilmiş veya servisten falan geçmiş ürün olma ihtimali var mı? Bununla ilgili nelere dikkat etmek gerek yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Bence durduk yere fazladan çok fazla para vermiş olursunuz. Onun yerine aynı fiyata çok daha üst düzey sistem toplanabilir. Her parçanın ayrı garantisi olur merak etmeyin.

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben netten MSI'ın oyun PC lerinden almayı düşünüyorum ama süreçle ilgili kafamda bazı sorular var. Ürünü satın alıp PC'ye program ve oyun yüklersek memnun kalmadığımız (performans veya başka bir sorun nedeniyle) zaman iade durumu oluyor mu? Ayrıca aldığımız ürünün iade edilmiş veya servisten falan geçmiş ürün olma ihtimali var mı? Bununla ilgili nelere dikkat etmek gerek yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Merhabalar, iade süreci ile ilgili bir bilgim yok fakat yüksek ihtimalle sorun çıkartmazlar. İade edilmiş veya servis görmüş ürünlerde ise ürünün açıklamasında doa( Fabrika çıkışlı sorun olan veya servis görmüş ürünlere verilen isim.) ürünü diye belirtirler. Doa'lar genellikle laptoplarda olur. Hazır masaüstülerde direk sorunlu parçayı değiştiriyorlar diye biliyorum. Bir ürün doa ürünüdür fakat, ürünün açıklamasında belirtilmez ise ve siz de bunu farkederseniz satıcı ile görüşüp iade süreci başlatırsınız. İade sürecinin hızlı yada yavaş olması satıcıya bağlı. MSI kendisi ürün satmıyor, o yüzden direk MSI ile iletişim kuramazsınız. Merak ettiğiniz başka birşey var ise yazmaktan çekinmeyin, elimden geldiğince yardımcı olurum.
Adam iade süreci ile ilgili soru sormuş siz adama ''o paraya daha iyi sistem toplanır'' yazmışsınız. Bunu yazmanın manası ne acaba sorabilir miyim ?

@Agnes Sonuçta para verip alacakmış? Aynı fiyata kesinlikle daha iyi bir sistem toplayabileceğini de biliyoruz. Tecrübesi yok ise ve tipine bakıp alacaksa diye söylüyoruz, ilgilenmez ise okuyup geçer değil mi?

Bence durduk yere fazladan çok fazla para vermiş olursunuz. Onun yerine aynı fiyata çok daha üst düzey sistem toplanabilir. Her parçanın ayrı garantisi olur merak etmeyin.
Evet o konuda haklısınız ama pc toplamakla uğraşmak istemiyorum açıkcası..infinite x ve trend x modelleri cazip gelmişti de kampanya falan olursa almak istiyordum..

@Skyblues85 Hayır, kesinlikle uğraşmak istemiyorum diyip kestirip atmayın. Marka toplayacağınıza her firmanın kendi topladığı hazır sistemler var, sistemi siz bile toplasanız onlar kurulumunu yapıp gönderiyorlar. Bu firmalara örnek olarak; Incehesap, Sinerji, QP Bilişim, Vatan Bilgisayar örnekleri verilebilir. Bütçenizi söylerseniz sizin için en iyi olanı tavsiye edeceğimizden şüpheniz olmasın.

Evet o konuda haklısınız ama pc toplamakla uğraşmak istemiyorum açıkcası..infinite x ve trend x modelleri cazip gelmişti de kampanya falan olursa almak istiyordum..

Buyrun hocam daha ucuza çok daha pahalı bir ekran kartı olan bir sistem. QP bilişimi araştırabilirsiniz ben memnun kalmayan görmedim. Ayrıca Technopat'ın iş ortağı bir şirket.

QP'den toplamayı düşünürseniz kendileri 23 Kasım'da başlayan ve 9 gün sürecek bir indirim olacağından bahsettiler. Bilginiz olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı