MSI Immerse GH60 vs Cooler Master MH530

Bende sordum o ikisini ama daha bir cevap gelmedi. O fiyat aralığındaki kingston, corsair ve bu ikisi arasında kaldım.

Valla işin açığı kimse cevap vermeyince kendim karşılaştırıp iyi olanını ( yane bana iyi gelenini ) MSI Immerse GH60'ı HepsiBurada üzerinden satın aldım.

Sende satın almak istersen şuanda fiyatı acayip iyi %45 + %27 indirimli bir şekilde 339,42 tl'ye satın alabilirsin.

Buyrun link : MSI Immerse GH60 Oyuncu Kulaküstü Kulaklık Fiyatı

Elime ulaşınca güzel bir inceleme yapmayı planlıyorum forumda.

Valla işin açığı kimse cevap vermeyince kendim karşılaştırıp iyi olanını ( yane bana iyi gelenini ) MSI Immerse GH60'ı HepsiBurada üzerinden satın aldım.

Sende satın almak istersen şuanda fiyatı acayip iyi %45 + %27 indirimli bir şekilde 339,42 tl'ye satın alabilirsin.

Buyrun link : MSI Immerse GH60 Oyuncu Kulaküstü Kulaklık Fiyatı

Elime ulaşınca güzel bir inceleme yapmayı planlıyorum forumda.
Benimde aklımda ilk sırada o var. Yedek padleri, malzeme kalitesi, kablosu falan hoş duruyor. Hepsiburadadan hangi kargo şirketi ile gönderiyorlarmış o kulaklığı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı