MSI IMMERSE GH60 & MSI DS502

Arkadaşlar ben msi gh60 kulaklığı aldım ama kulaklıktan 7.1 ses alamıyorum ne yaptıysam olmadı ses ayarlarından 7.1 seçiyorum fakat sadece teste bastığımda ses yanlardan normal kulaklık gibi geliyor sağdan soldan ses alıyorum. Bunun için ne yapabilirim ana kartım gigabyte ax370m ds3h bu videoda adam 7.1 açıldığında sesin farklı olduğunu söyledi fakat ben alamadım 7.1 yapınca bi çözüm önerisi olan var mı

Arkadaşlar ben msi gh60 kulaklığı aldım ama kulaklıktan 7.1 ses alamıyorum ne yaptıysam olmadı ses ayarlarından 7.1 seçiyorum fakat sadece teste bastığımda ses yanlardan normal kulaklık gibi geliyor sağdan soldan ses alıyorum. Bunun için ne yapabilirim ana kartım gigabyte ax370m ds3h bu videoda adam 7.1 açıldığında sesin farklı olduğunu söyledi fakat ben alamadım 7.1 yapınca bi çözüm önerisi olan var mı
Bende hepsiburada'dan almıştım elime daha bugün ulaştı denedim. Öncelikle dediğin gibi ses ayarlarından 7.1 i etkinleştirdikten sonra normal kullanımda ses değişmiyor ama oyunda gerçekten ses değişiyor.
Sanki böyle boş bir odada sıfır ses gibi oyun oynuyorsun özellikle PUBG de çok iyi oluyor ben denedim. Adam 1 adım atsa sesin nerden geldiğini farkediyorsun.
Birisi Silah sıktığında sesin tam olarak nerden geldiğini nokta atışı belli ediyor kulaklık.
Msı GH-60 7.1 Açma Forum.PNG

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı