MSI Immerse GH60 vs Corsair HS50 vs SteelSeries Arctis 3

Hangi seçeneği önerirsiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    26
Arkadaşlar yardım edebilir misiniz şimdi ben msi gh60 ı aldım fakat 7.1 sesi kullanamıyorum ses ayarlarından 7.1 sesi seçiyorum fakat hoparlörlerden sadece yan iki sese basınca ses veriyor ne yapmam gerek acil yardım edebilir misiniz ?
Yukarda anakartı belirttim internetten izlediğim videoda adam ayarlarında sesleri çok güzel alabildiğini belirtmişti fakat ben alamıyorum ne denediysem çözüm vermedi sorunu çözemedim bir türlü

Arkadaşlar yardım edebilir misiniz şimdi ben msi gh60 ı aldım fakat 7.1 sesi kullanamıyorum ses ayarlarından 7.1 sesi seçiyorum fakat hoparlörlerden sadece yan iki sese basınca ses veriyor ne yapmam gerek acil yardım edebilir misiniz ?
Yukarda anakartı belirttim internetten izlediğim videoda adam ayarlarında sesleri çok güzel alabildiğini belirtmişti fakat ben alamıyorum ne denediysem çözüm vermedi sorunu çözemedim bir türlü
kulakligin kendi ses karti yok sanirim eger ses karti varsa bundan sonra yazicaklarimi dikkate alma :) razer surround programini kur dene...

kulakligin kendi ses karti yok sanirim eger ses karti varsa bundan sonra yazicaklarimi dikkate alma :) razer surround programini kur dene...
Acaba benim anakart msi değil ondan mı çünkü nahimic50mm gibi bir şey yazıyordu sanırım millet stereoda ses kasabiliyorum diyo ben sadece sağımda ya da solumda olduğunu anlıyorum ön arka anlayamıyorum eğer yanlışım varsa kusura bakmayın yeniyim daha bu kulaklık işinde

ben hep kendinden ses kartli 7.1 kulaklik kullandim. bir kere bile 7.1 ozelligini kullanmadim. ilk defa ses kartsiz bi kulaklik aldim dedigin gibi seslerin yonlerini ayirt edemiyordum. razer sorround kurdum sorunum cozuldu 7.1 de yapilandirmada 7 hoporlor sesinide veriyor. dene bi sonra yaz...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı