Bende ses bangır bangır ama mikrofonu takınca soldan ses alamıyorum. Sizde var mı böyle bir sorun?[/QUOTE
oyle bi sorun yok sadece son seste sol kulaklik cizirti yapiyor oda normal degil ama kontroller solda oldugu icin olabilir.
Bende ses bangır bangır ama mikrofonu takınca soldan ses alamıyorum. Sizde var mı böyle bir sorun?[/QUOTE
oyle bi sorun yok sadece son seste sol kulaklik cizirti yapiyor oda normal degil ama kontroller solda oldugu icin olabilir.
kulakligin kendi ses karti yok sanirim eger ses karti varsa bundan sonra yazicaklarimi dikkate almaArkadaşlar yardım edebilir misiniz şimdi ben msi gh60 ı aldım fakat 7.1 sesi kullanamıyorum ses ayarlarından 7.1 sesi seçiyorum fakat hoparlörlerden sadece yan iki sese basınca ses veriyor ne yapmam gerek acil yardım edebilir misiniz ?
Yukarda anakartı belirttim internetten izlediğim videoda adam ayarlarında sesleri çok güzel alabildiğini belirtmişti fakat ben alamıyorum ne denediysem çözüm vermedi sorunu çözemedim bir türlü
Acaba benim anakart msi değil ondan mı çünkü nahimic50mm gibi bir şey yazıyordu sanırım millet stereoda ses kasabiliyorum diyo ben sadece sağımda ya da solumda olduğunu anlıyorum ön arka anlayamıyorum eğer yanlışım varsa kusura bakmayın yeniyim daha bu kulaklık işindekulakligin kendi ses karti yok sanirim eger ses karti varsa bundan sonra yazicaklarimi dikkate almarazer surround programini kur dene...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.