patlıcan567
Centipat
Hocam kasası sıkıntılı diye biliyorum bu modellerin.
Kasalarında sorunu yok macun sorunu var oda şansına.
Hocam kasası sıkıntılı diye biliyorum bu modellerin.
Hocam bu laptopun piyasası şuan 50k üstünde ama tanıdık 40k ya verecek kullanılmamış sıfır ürün. Sizce Acer Nitro 16 RTX 4060 olan modeli 37k ya mı alayım yoksa bu modeli mi alayım arada işlemci ve ekran kartı farkı var.Kasalarında sorunu yok macun sorunu var oda şansına.
Kalite olarak arada çok fark varsa 4070 yerine 4060 olan Acer laptopu almayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?Sana kalmış ama işlemci olarak az fark var.
O fiyata beleş ürün benden demesi. Hatta kıyak yapıp Katana inceleme ve kullanıcı yorumu atayım size.
https://www.dns-shop.ru/product/3ca1a20f923fed20/173-noutbuk-msi-katana-17-b12vgk-275xru-cernyj/?utm_medium=organic&utm_source=google&utm_referrer=https://www.google.com/ 17'3 panel farkı başka fark yok.
aynı ürünün inclemesi. Şiddetle göz atmanızı öneririm. Bu kadar uygun fiyat olması biraz düşündürücü açıkçası.
MSI Katana 15 B12VGK-424 im Test: Schneller, aber unspektakulärer Gamer - Hardwareluxx çok iyi inceleme.
MSI Katana 15 B12VGK aynı kasa işlemci hatta aynı panel soğutma 4050 versiyonu.
Hocam arada bariz bir kalite farkı var mı peki. MSI olanı alırsam fatura kendi adıma olmayacak falan biraz kafam karıştı. Acer Nitro 16 için parça kalitesinin çok iyi olduğundan bahsediyorlar. Panelden sıvı metal işlemci soğutma ve kasa soğutmasına kadar. Ayrıca ekran kartı watt değerleri farklı. Nitro 140W iken katan 105W o sebeple kafam çok karışık. Son 50 dk vaktim kaldı Acer'i indirimdeyken alabilmek için. Fikirlerinizi bekliyorum.
Şikayet olan ürün hangisi hocam anlamadım ?Gerçek 4070 Katana çok iyi. Acer nal toplar onun yanında. Ama saçma şekilde pahalı ya da ülkemizde yok. Her şekilde bu ürün serin çalışıyor. MSI aç gözlülüğü ve termal sınır TDP 140-150 civarı diye biliyorum. Bu Katana kağıttan kaplan. Parça kalitesi olarak kaliteli ve harika soğutma sistemi var. Ama ülkemizde satılan model alınmaz. 40k olunca alınır davallahi zor karar. Gelen geçen Nitro 16 alıyor. Yalan doğru bilmiyorum boyuna şikayet var üründe. Bu Katana ederi en iyi gününde 1200 dolar. Hesabınızı ona göre yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.