MSI KATANA 17 B13VFK-1037XTR nasıldır?

Hocam selamlar bende şu an bakınıyorum ancak bu Katana ile gamegaraj bu iki laptop arasıdna kaldım gaemagraj ekran 2K 189Hz ekran kartı 5050 işlemci zaten çok iyi size hangsii.

Selamlar. Hesabıımı silmiştim bir süre önce. Şans eseri sizi gördüm.
Şu anda Katana almanızı tavsiye etmem. Yeni Katana eskiye göre çok kaliteli ama aşırı pahalı.
Konuda belirttiğim gibi şu iki üründen birisini tercih edebilirsiniz. GameGaraj hakkında fazla bilgim yok. Yurt dışında yaşıyorum. Ama bildiğim kadarıyla yıllar boyunca MSI dandik ürünlerini kullandılar. Bu yılki kasaları çok karışık. Rusya da da Türkiye de satılan tüm GameGaraj (aynı model) ürünleri var. 5050, 60, 70, 60 Ti.(ismi değişik) hepsi Çin malı.
Bazı modelleri MSI Pulse kasa bazısı(5070 Ti gibi) MSI Vector kasasına sahip.
Ben(!) bu bütçede 5050 ve özellikle GameGaraj almazdım.
Sebebim
1: Markaya güvenim, tecrübem bilgim yok(bildiklerim çarpık BIOS, Control Center yazılımı ve arayüzü)
Aynı donanımda sahip olan Çinli modellerin sorunları var çok iyi biliyorum. Hatrı sayılır anakart sıcaklığı, kasa kalitesi! (modellere göre değişken) çapraz CPU+GPU güç aktarım oranı. Belki en önemlisi BIOS sorunları. (en azından Rusya da bildiğim sorunlar bunlar)
Eğer ürün satın almadıysanız Gigabyte en isabetli seçim olur. Metal kasa, mükemmel 2K tam çözünürlüklü panel (15'6 - 16'9 %100 sRGB ve 350-80-90 nit) güzel pil ömrü, fiyatına göre iyi CPU performansı(GameGaraj'ın CPU performansyla karşılaştırılamaz. Ama! GameGaraj kaç gün, hafta, ay, yıl aynı CPU performansı verir bilmiyorum. Sürdürülebilirlik ve kalite benim için Aorus tercih sebebi olur. 4 farklı Aorus-Aero ürün (son ürün 3'5 yıllık) kullanıyorum fan temizliği bile yapmadım. İnanılmaz kaliteli ürün Gigabyte bu serisi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanalımda çeşitli oyun testleri var. Bendeki ürün oyun bilgisayarı bile olmadığı halde. 4K OLED panelli mükemmel cihaz. Neredeyse her oyunu doğal 4K çözünürlükte ya da DLSS ile oyun oynuyorum.

Gigabyte istemezseniz önerdiğim Pulse 16 alabilirsiniz. Tüm Katana'lardan daha kaliteli bir ürün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı