MSI Katana vs HP Victus

Bütçe
33000
Teşekkürler bende araştıracağım eğer eksi bir durum yoksa ekran büyüklüğü güzel olacaktır.

Bu fiyatlara çıkmam mümkün gözükmüyor ancak yine de teşekkür ederim.

Hocam MSI Katana'yı arkadaşımda var ona sordum. Grafik kartı ve işlemciyi zorlayacak oyunlarda cok başarılı bir performans veriyormuş. Katana daha yakın gibi.

Victus ile Lenovo arasında performans olarak çok fark yoktur Victus biraz daha önde olabilir ama büyük fark panellerde Lenovo'nun paneli Victus'tan daha iyi.
Bence katanayı biraz daha araştırın sonra karar verin. Öneriyorum anlamında değil, bilgim yok anlamında. Yukarıda da belirmiştim.
O ekran ciddi bir konfor ve +++
tekrardan selamlar bütçeden yana 26-27 bin sınırı oluyor bu tutarda LENOVO LOQ Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD RTX4050 6GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XV00FYTX Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu 2 üründen hangisini önerirsiniz. Lenovo işlemcisi performansı olarak yeterli midir ve victus 15 sorunlu mu acaba

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,687400322.html (Bataryası sıkıntılı yük altında pili azalabiliyor adaptör yetersiz olduğu için. Bu durumun olma ihtimali var eğer olursa servisten daha güçlü adaptör isteyebilirsiniz)

Victus 15'ler sorunlu attığınız Lenovo'nun paneli iyi değil.
Servis adaptör için ekstra ücret talep ediyor mu bu durumda

Bu bütçede lenovo daha ideal mi olur bilemedim önerin var mıdır hocam acer nitro tarzı pek bana uymuyor daha sakin bu tarzlarda

Son olarak hx modeli için hangi ram uyumlu olur uğraştırır mı az çok yapabilirim aslında

Servis adaptör için ekstra ücret talep ediyor mu bu durumda

Bu bütçede Lenovo daha ideal mi olur bilemedim önerin var mıdır hocam Acer Nitro tarzı pek bana uymuyor daha sakin bu tarzlarda

Ekstra ücret alıyorlar mı bilmiyorum. Bu bütçede o attığım Lenovo'dan başka alternatif pek yok bu olabilir belki. Kasası Lenovo kadar kaliteli değil ama batarya sorunu gibi problemleri yok, pil ömrü yüksek bir model.

Ekstra ücret alıyorlar mı bilmiyorum. Bu bütçede o attığım Lenovo'dan başka alternatif pek yok bu olabilir belki. Kasası Lenovo kadar kaliteli değil ama batarya sorunu gibi problemleri yok, pil ömrü yüksek bir model.
Teşekkür ederim gerçekten uyumlu ram yükseltmesini nasıl bulabilirim garanti dışına çıkar mı 2 ürün için de

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı