Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar programı indirdim şimdi bu program neyi ölçüyor anlamadım? Bilgisi olan biri açıklayabilir mi?
Arkadaşlar programı indirdim şimdi bu program neyi ölçüyor anlamadım? Bilgisi olan biri açıklayabilir mi?
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 22 Temmuz 2019 #2 İşlemci veya Ekran kartına çeşitli aşırı yük testleri yapmaya yarar. Overclock yaparken test ve kararlılık denetlemek için tabi tutulur. Artı 0 Eksi
İşlemci veya Ekran kartına çeşitli aşırı yük testleri yapmaya yarar. Overclock yaparken test ve kararlılık denetlemek için tabi tutulur.
KS KS Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #3 ensopat dedi: İşlemci veya Ekran kartına çeşitli aşırı yük testleri yapmaya yarar. Overclock yaparken test ve kararlılık denetlemek için tabi tutulur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim peki ben şimdi hangi testleri yapıyım burdan? Artı 0 Eksi
ensopat dedi: İşlemci veya Ekran kartına çeşitli aşırı yük testleri yapmaya yarar. Overclock yaparken test ve kararlılık denetlemek için tabi tutulur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim peki ben şimdi hangi testleri yapıyım burdan?