MSI laptop alınır mı?

Baydemir2344

Centipat
Daha fazla  
Merhaba şu an kullandığım bilgisayar eski ve yeni bilgisayar almak istiyorum ama MSI iyi mi, önerir misiniz? Oyun ve günlük işler için kullanacağım birkaç model buldum ama fiyatı yok ve RAM, işlemci, SSD, HDD değiştirebilirim. Bulduğum modeller var ama fiyatı tuzlu yani pahalı olduğunu biliyorum. Ne önerirsiniz? RAM derken 32 GB takılı olmalı hatırlamıyorum ama RAM'i yükseltip işlemcisi de belki değiştirebilirim. Şöyle ki ekran kartını değiştirip iyi bir tane alıp takmak istiyorum. Sizlere linkleri atayım. Hangisi iyi alayım mı almayayım mı? Almışken de bazı parçaları yükseltmek istiyorum. Her şey için iyi olur özellikle de oyun için işe yarar. Yardımlarınız için teşekkürler, iyi günler.

Hocam bütçeniz yuksek degilse eger MSI alinmaz. Bütçe verin önerelim.
bütçede sıkıntı yok 500.000 tlye kadar var

Ne amaçla kullanacksınız
oyun ve günlük hayat ama genellikle oyun odaklı düşünüyorum

Hocam bütçeniz yuksek degilse eger MSI alinmaz. Bütçe verin önerelim.

Hmm anladım neden önermezsin merak ettim kronik sorunu mu oluyor ya da bozuluyor mu sebebini söylersen çok sevinirim.

Acer nitro 16 bakmanızda fayda var. +60k üstünde MSI mantıklı olur onun dışında üzer.
ekran kartı yükseltmesi yapmayı da düşünüyorum almışken İ7 işlemcili olsun diyorum RAM de 32 GB ya da arttırmayı da düşünüyorum SSD kötü ise yani 128 gb vs ise onu da 1TB yapmayı hedefliyorum böyle de toplama gibi oluyor 😅

Laptop olarak Lenovo'nun Legion modeli var oyunlar için tasarlanmış. Bütçe iyiyse Monster Tulpar bayağı iyi.

Monster alan arkadaşım vardı kendisi çok şikayet ediyor çok ısınıyor dedi çok iyi değil dedi ondan düşünmedim Lenovo'yu duydum ama iyi mi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hocam sinirsiz bütçeniz varmış 😁

Masaüstü alın 4090 + 7950X ile.
Taşıma için de MacBook alinabilir.

MacBook bende vardı ama istediğim işleri yapamıyordum iki sekmeyi bile yan yana getirmiyordu kasıyordu hep bu attıklarımı da almışken oyun oynamak için ve günlül işler için hızlı diye istiyorum masaütü dizecektim peder kızdı depremler oluyor hep kur topla vs hep böyle zaman olmaz al dizüstü dedi rahat edersin ondan dolayı kendisi de istemiyor masaüstü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı