MSI GL63 CORE İ5 8300H 2.3GHZ-8GB-1TB HDD-15.6''-GTX1050 4GB-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bilgisayarı aldıktan sonra sorun yaşamamam için önerisi olanlar var mı? Bilgisayara kendim SSD RAM takviyesi yapsam garantiden çıkar mı? MSI bu konuda bir bilgilendirme yaptı mı bilmiyorum.
Kapağın kenarında etiket vb. varsa ve o sökülürse garanti dışı kalır. Son zamanlarda ben böyle şeyler görmedim, böyle güncellemelere izin veriliyor. Yine de kontrol et. En kötü servisi arayıp sorarsın.
Kendiniz değilde, götürüp servisinde onlara yaptırırsanız bir problem olacağını düşünmüyorum. Çünkü altında yer alan vida stickerını delerseniz, garantiniz bozulur.
Eğer cihazı kendiniz açarsanız cihaz garanti dışı kalır sadece dizüstü bilgisayarlarda değil her teknolojik ürün için geçerlidir. Bu arada SSD yi garantisi bitince takıyormuş servis en azından Asus da böyleydi.
Cihaz altındaki etiketi NVMe SSD takviyesi için açtığınızda bir sorun olmuyor. Hatta servisteki işleminden sonra üzerine yenisini takıyorlar. RAM takviyesi hakkında bir bilgim yok ama onun da sıkıntı olacağını sanmıyorum. 0212 288 42 30 numarasından arayıp bilgi alabilirsiniz.
Cihaz altındaki etiketi NVMe SSD takviyesi için açtığınızda bir sorun olmuyor. Hatta servisteki işleminden sonra üzerine yenisini takıyorlar. RAM takviyesi hakkında bir bilgim yok ama onun da sıkıntı olacağını sanmıyorum. 0212 288 42 30 numarasından arayıp bilgi alabilirsiniz.
Bu söküldüğünde ne takviyesi yaparsan yap, garanti dışı kalır. NVMe SSD takviyesi olması fark etmez. Servise yolladığında servis bunu yaptığını bilmez ve kanıtlayamazsın. O etiket yoksa, ki çoğu güncel modelde görüdüğüm kadarıyla bulunmuyor. Söküldüğünde sorun olmaz.
Etiket vardı, söktüm. Hatta sökmeden önce arayıp sordum; SSD (belki RAM de dedi) için garanti dışı kalmaz etiketi sökebilirsiniz dedi. Cihaz arızalandığında da ücretsiz şekilde yaptılar.
Kim diyor yanlış bilgilendirmeyi. Stickerın üstünde "Warranty Sticker, Void if Tampered" yazıyor. İngilizcem yeterli ise eğer, kısaca "Dokunma" yazıyor.