Hocam kesinlikle Omen önermem ısınma sorunları var.
Yeni Omen 15'lerde ısınma ile ilgili sorun yok. Ortalama maksimum 90 dereceye çıkıyor. Frekans sınırlaması yapılmadığı için ve notebook olduğunu düşünürsek normal bir değerde çalışıyor.
Hocam kesinlikle Omen önermem ısınma sorunları var.
Yeni Omen 15'lerde ısınma ile ilgili sorun yok. Ortalama maksimum 90 dereceye çıkıyor. Frekans sınırlaması yapılmadığı için ve notebook olduğunu düşünürsek normal bir değerde çalışıyor.
90 derece az olsa gerek(!). @Radeon RX 5500M
Benim size önerim Alpha 17'dir. (Ekran kartı hemen hemen 3060 ile aynı seviyede)
Şimdi %45 NTSC olanda ekrana az bir şey ışık gelse hiçbir şey göremeyeceksiniz. Ancak %100 NTSC oranlı bir laptopta böyle bir sıkıntı olmaz.
NTSC Renk doğruluğu yüzdesi.Hocam, önerdiğiniz laptopta da aynı panel var, değişen ne ki?
Yani güneş altında okunabilirliği daha mı fazla oluyor NTSC oranının yüksek olması?
NTSC sadece IPS ya da TN panele özgü bir özellik mi veya her ikisinde de kullanılabilir mi?
İkisi de Stealth 15M yalnız. Aralarındaki tek fark işlemci ve ekran kartı.Stealht 15M alınır, çünü daha performanslı ve tasarımı daha iyi.
![]()
MSI Stealth 15m A11uek-035xtr I7-11375h 16gb 512gb Ssd 6gb Rtx3060 15.6 Freedos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MSI Stealth 15m A11uek-035xtr I7-11375h 16gb 512gb Ssd 6gb Rtx3060 15.6 Freedos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
@gen2 hocam, sorumu yanıtlar mısınız?15000TL verip %45NTSC bir monitör sahibi olmak istemezdim.
En az %72 NTSC olmasını beklerdim.İkisi de Stealth 15M yalnız. Aralarındaki tek fark işlemci ve ekran kartı.
@gen2 hocam, sorumu yanıtlar mısınız?
Siz o paraya nasıl bir monitör beklerdiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.