MSI Laptop seçimi

Hocam kesinlikle Omen önermem ısınma sorunları var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni Omen 15'lerde ısınma ile ilgili sorun yok. Ortalama maksimum 90 dereceye çıkıyor. Frekans sınırlaması yapılmadığı için ve notebook olduğunu düşünürsek normal bir değerde çalışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni Omen 15'lerde ısınma ile ilgili sorun yok. Ortalama maksimum 90 dereceye çıkıyor. Frekans sınırlaması yapılmadığı için ve notebook olduğunu düşünürsek normal bir değerde çalışıyor.

90 derece az olsa gerek(!). @Radeon RX 5500M

90 derece az olsa gerek(!). @Radeon RX 5500M

Uzun zamandır notebook kullanıyorum. Kullanmadığım marka model kalmadı. Kolay kolay 85-90 derecenin altında çalışan notebook görmedim. Geçtiğimiz haftalarda MSI GF65 Thin model notebook satın aldık o da aynı şekilde çift soğutucu olmasına rağmen bu derecelerde çalışıyor. Bence gaming notebooklar için bu sıcaklık değerleri artık normal.

Benim size önerim Alpha 17'dir. (Ekran kartı hemen hemen 3060 ile aynı seviyede)

Hocam, önerdiğiniz laptopta da aynı panel var, değişen ne ki?

Şimdi %45 NTSC olanda ekrana az bir şey ışık gelse hiçbir şey göremeyeceksiniz. Ancak %100 NTSC oranlı bir laptopta böyle bir sıkıntı olmaz.

Yani güneş altında okunabilirliği daha mı fazla oluyor NTSC oranının yüksek olması?

NTSC sadece IPS ya da TN panele özgü bir özellik mi veya her ikisinde de kullanılabilir mi?

Hocam, önerdiğiniz laptopta da aynı panel var, değişen ne ki?

Yani güneş altında okunabilirliği daha mı fazla oluyor NTSC oranının yüksek olması?

NTSC sadece IPS ya da TN panele özgü bir özellik mi veya her ikisinde de kullanılabilir mi?
NTSC Renk doğruluğu yüzdesi.

Stealht 15M alınır, çünü daha performanslı ve tasarımı daha iyi.

İkisi de Stealth 15M yalnız. Aralarındaki tek fark işlemci ve ekran kartı.

15000TL verip %45NTSC bir monitör sahibi olmak istemezdim.
@gen2 hocam, sorumu yanıtlar mısınız?

Siz o paraya nasıl bir monitör beklerdiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı