MSI laptoplar nasıldır?

Bütçe
6000 - 7500

Rieuxx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben MSI laptop almak istiyorum. Isınma, aşırı ses yapar mı? He bir de teknik hizmetleri nasıl, önerir misiniz?

(Almaya niyetlendiğim sistem: 8 GB RAM, GTX 1650, Intel i5, 7758 TL)

Laptop seçerken çok insanın yaptığı gibi MARKA kısmına takılmayın. Sırf istediği marka olsun diye kötü model alan insanlar var. Yemin ederim rengi kırmızı diye özelliklerine bakmadan alanlar bile. Siz alacağınız modelde sorun var mı diye araştırın. Her markanın her modeli aynı kalitede değildir. Sadece markalara takılı kalmayın paranın size vereceği en iyi özellikleri verene bakın.

Arkadaşlar, ben MSI laptop almak istiyorum. Isınma, aşırı ses yapar mı? He bir de teknik hizmetleri nasıl, önerir misiniz?

(Almaya niyetlendiğim sistem: 8 GB RAM, GTX 1650, Intel i5, 7758 TL)
Gözümde msi laptop alınmaz gibi çünkü marka parası ekliyorlar çok fena aynı özellik hatta daha iyisi Acer Lenovo ve Asus gibi markalarda bulunuyor daha ucuza.

Link atar mısınız?
Hocam bu 60 hz.
Bunun öneririm 144hz ve 7200-7300 e düşüyor sürekli.

laptop bu :

Turquoise blue biliyorum knk ben çok baktım da en iyisi msi diyip duruyolar her yerde böyle gtx 1650 8 gb ram hem de laptop 8 k bence iyi . Baktık işte bir şeyler , hem aşırı ısınmayan hem de bu sisteme yakın bir şeyler bulabilen atsın hepsine bakıcam

laptop bu :

Turquoise blue biliyorum knk ben çok baktım da en iyisi msi diyip duruyolar her yerde böyle gtx 1650 8 gb ram hem de laptop 8 k bence iyi . Baktık işte bir şeyler , hem aşırı ısınmayan hem de bu sisteme yakın bir şeyler bulabilen atsın hepsine bakıcam
MSI'ın en kötü modeli bu. Tek fanlı, aşırı ısınıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı