MSI Live Update Güncellemiyor

56648

Megapat
Merhaba, MSI H110M PRO VD anakartımı güncellemek için LiveUpdate indirdim. Aslında gerekli driverı indirdikten sonra otomatik olarak güncellemeye başlaması gerekiyor, bende indirdi fakat tepki yok güncellemeye başlamadı.

MSI Live update çalışmıyor.jpg

Yukarıdaki kutucuklarda BIOS seçeneği olması gerekmiyor mu? Bende öyle bir şey yok.
-Fast Boot'u indirdim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, MSI H110M PRO VD anakartımı güncellemek için LiveUpdate indirdim. Aslında gerekli driverı indirdikten sonra otomatik olarak güncellemeye başlaması gerekiyor, bende indirdi fakat tepki yok güncellemeye başlamadı.

Eki Görüntüle 344069

Yukarıdaki kutucuklarda BIOS seçeneği olması gerekmiyor mu? Bende öyle bir şey yok.
Sol üstte mb driver yazan yeri işaretleyip sağ alttaki toplu yüklemeye tıklarsanız güncellenecektir

Eki Görüntüle 344069

Ayrıca sağ yukarıdaki sağa ok a tıklarsan bios update en sondadır. Ve live update üzerinden bios update tavsıye edilmiyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı