Çözüldü MSI Mag 100R ışıkları B450M-K ile çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Merhaba, kasanın içerisinde ve tuşa bağlı bir kontrolcü bulunmakta. O kontolcü ile çalışacaktır.
Şöyle söyleyeyim kasadan memnunum ancak kasamı toplarken yaptığım araştırmalarda rastlamamış olduğum Corsair'in 650W RGB bir kasası var 1000 TL civarı fiyatı. Açıkçası ben bu kasayı almasaydım ve o modeli görmüş olsaydım onu alırdım. Kasa süper kusursuz değil tabii ki mesela B365M PRO VDH anakartımla fanların bağlantısını sağlayamadım uyumlu olmadıkları için. Yani almayı düşünürseniz anakartınız ile uyumluluğunu kontrol edin. Ben bu yüzden tuş ile kontrol ediyorum. Ancak kasa 500 TL'ye (ben aldığımdaki fiyatı) alınabilecek en iyi kasalardan ve markası MSI. O yüzden çok öneriliyor. Ama Power Supply'lı bir model düşünürseniz Corsair'in 550 ve 650W RGB kasalarını önerebilirim. 550W olan 850-950 TL, 650W olan 1000-1100 TL arası fiyatları.

Hocam onu da baktım ama bu daha F/P ürünü geldi anakartım RGB desteği yok tuşla kontrol etcem bende ama çok önemli değil benim için o.

Hocam onu da baktım ama bu daha F/P ürünü geldi anakartım RGB desteği yok tuşla kontrol etcem bende ama çok önemli değil benim için o.
O zaman bu ürünü tercih edebilirsiniz malzeme kalitesi, tasarımı konusunda hiç kuşkunuz olmasın.

Aşağıya en ucuz olan sitedeki linkini bırakıyorum ürünün:

Bir de bir alternatif düşünmek isterseniz şöyle bir model gelmiş yeni:

Fiyatları neredeyse aynı. Seçim sizin.

@DjKedi MSI gibi bir markanın ürünü ve malzeme kalitesi çok iyi. Kocaman, mesh bir alana sahip olması da +. PowerBoost almaktan iyidir.

Ha, Aerocool Ore Saturn de iyidir ama MSI kadar kaliteli değil.

Tek eksisi toz filtresi olmaması.

MAG 100M kullancısı olarak söylüyorum. İçi de gayet kullanışlı.
Aynı sorundan mustaribim 100R kullanıcıları birleşip çözüm bulalım :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı