MSI MAG 100R vs GUNGNIR 110R

Ah be dostum 1 ay önce bu konuyu açsan fiyatı artmadan önce raijintek ponos önerirdim.
Linki burada
Ben bunu 700TL'ye almıştım galiba tam hatırlayamadım.
Cevabımı yazıp faturaya bakacağım.

Her neyse sağlık olsun.
Soğutma anlamında ön panelin mesh olmasi sebebiyle ben MAG Force 100R alırdım fiyat farkinada bir adet daha alırdım onu da egzoz çıkışına takardim.
Ön panele takmanın mantığı yok çünkü kasa tasarımı yüzünden on panelin ortasına fan koymak bana gereksiz geliyor.
Tabii ki ek fan almanada gerek yok gayet güzel kasadır.
Bu dediğim kasa geçmiş konularımda arkadaşların önerdiği bir kasa.
O zamanlarda 650 TL imiş 10 dakika ile indirimi kaçırıp 720 TL'ye almıştım ama iyi ki almışım çok memnunum eş değer rakipleri o zamanlarda 1200 idi şu an kendisi 1700 TL olmuş.
Keşke daha önce konuyu açsaydınız ama yapacakta bir şey yok.
MSI istiyorsaniz ben MAG Force 100R alırdım zamaninda cok araştırdım A-RGB olmaması sebebiyle gruptan yardım istedim raijintek ponos önerdiler iyiki dinlemiş almışım canavarı.
Karar vermek için kullanici inceleme videolarına da bakmak lazım bence.

Son düzenleme:
Ah be dostum 1 ay önce bu konuyu açsan fiyatı artmadan önce raijintek ponos önerirdim.
Linki burada
Ben bunu 700TL'ye almıştım galiba tam hatırlayamadım.
Cevabımı yazıp faturaya bakacağım.

Her neyse sağlık olsun.
Soğutma anlamında ön panelin mesh olmasi sebebiyle ben MAG Force 100R alırdım fiyat farkinada bir adet daha alırdım onu da egzoz çıkışına takardim.
Ön panele takmanın mantığı yok çünkü kasa tasarımı yüzünden on panelin ortasına fan koymak bana gereksiz geliyor.
Tabii ki ek fan almanada gerek yok gayet güzel kasadır.
Bu dediğim kasa geçmiş konularımda arkadaşların önerdiği bir kasa.
O zamanlarda 650 TL imiş 10 dakika ile indirimi kaçırıp 720 TL'ye almıştım ama iyi ki almışım çok memnunum eş değer rakipleri o zamanlarda 1200 idi şu an kendisi 1700 TL olmuş.
Keşke daha önce konuyu açsaydınız ama yapacakta bir şey yok.
MSI istiyorsaniz ben MAG Force 100R alırdım zamaninda cok araştırdım A-RGB olmaması sebebiyle gruptan yardım istedim raijintek ponos önerdiler iyiki dinlemiş almışım canavarı.
Karar vermek için kullanici inceleme videolarına da bakmak lazım bence.
Anladım hocam o kasada aklımda çok teşekkür ederim ilginiz için.

Anladım hocam o kasada aklımda çok teşekkür ederim ilginiz için.

Bu fiyatta iken almanızı önermem illaki daha iyi kasalar vardır benim bütçem bu seviyelerde olmadığı(1800) için hiç araştırmamıştım.
Bu kasanın distribütorü Teknobiyotik imiş orayı takip etmeniz yeterli fiyat açısından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı