MSI MAG 242F monitörlerde 200 Hz gerçek mi, yoksa overclocklu mu?

Faruk Uyduran

Hectopat
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Monitör
MSI MAG 242F 200hz 0.5ms
Merhaba öncelikle. Bir alışveriş sitesi üzerinden bu akşam bir monitör beğendim, almayı düşünüyorum da özelliklerinde 200 Hz yazıyor. Bunun overclocklu değer mi yoksa overclocksuz olduğunu nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olur musunuz?
 
Bir aralar öyle bir muhabbet dönüyordu. Mesela sabit frekans hızı 144 oluyordu OC ile 165 yapıyordun. Satıcılarda bunu fırsat bilerek 165 olarak satıyordu bunu demeye çalışıyorum.



Tabii monitör ayarlarından yükseltebiliyordun başka bir programdan bahsetmiyorum.
Monitör destekliyorsa ayarlarından yükseltilir zaten. Örnek veriyorum 60 Hz'den 75 Hz'e OC yapıldığında garanti dışı kalır zaten.
 
Monitör destekliyorsa ayarlarından yükseltilir zaten. Örnek veriyorum 60 Hz'den 75 Hz'e OC yapıldığında garanti dışı kalır zaten.

Ben hiçbir cihazımda overclock yapmayı sevmiyorum. Kast ettiğim konu da bu eğer ayarlardaki en yüksek değeri ürün açıklamasına ekliyor ve sanki sabit hızı öyleymiş gibi yazıyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00