Daha iyi modeller vardır.Merhaba, MSI MAG 244F almayı dusunuyorum ama hiçbir test yok.
Daha iyi modeller vardır.
Merhaba, MSI MAG 244F almayı dusunuyorum ama hiçbir test yok.
Alınmaz 24G42e veya R24e bak.
Peki neden alınmaz merakımdan soruyorum.
Daha uygun fiyata R24e tavsiye ederim. Kullanıyorum ve çok memnunum.
Paneli kötü. Fiyatına daha iyileri var.
Kağıt üstünde özellikleri iyi fakat çoğunlukla hiçbir monitör kağıt üstü verileri tutturamıyor. Eğer eğitim indiriminden yararlanabiliyorsan G4 öneririm. 6K'ya iniyor.Arkadaşlar kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum şimdi baktıgımda MAG 244F çoğu konuda daha iyi nasıl anlıyoruz panelinin kötü olduğu?
Nereden vardınız bu kanıya? Panelinin iyi olduğunu iddia etmiyorum fakat kötü olduğunu da iddia etmiyorum. Monitör yeni, incelemesi bile yok.Paneli kötü. Fiyatına daha iyileri var.
Kağıt üstünde özellikleri iyi fakat çoğunlukla hiçbir monitör kağıt üstü verileri tutturamıyor. Eğer eğitim indiriminden yararlanabiliyorsan G4 öneririm. 6K'ya iniyor.
![]()
25" Odyssey G4 240Hz G-Sync Oyun Monitörü - Samsung Türkiye
25 inç Full HD 240Hz 1ms HDR10 IPS Panel Nvidia G-Sync Black Odyssey G4 G40B Oyun Monitörü ls25bg400euxuf satın alın. Samsung Türkiye’den Bilgi alın.www.samsung.com
![]()
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Nereden vardınız bu kanıya? Panelinin iyi olduğunu iddia etmiyorum fakat kötü olduğunu da iddia etmiyorum. Monitör yeni, incelemesi bile yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.