MSI MAG 255XF 24.5 alınır mı?

zotr067

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben bu modelin hiçbir forumda sorulduğunu görmedim ve Samsung Odyssey G4 arasnda kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Hem FPS oyunları oynuyorum ve film dizi izliyorum bu yüzden Hz benim için önemli.

Son düzenleme:
MSI bu modeli yeni gelmiş Türkiye'ye. Bende bakıyordum bu seviyede ki monitörlere. MSI parlaklığı 250. Samsung 400. Samsung da HDR 10 var MSI da daha alt versiyon HDR var. Fiyat farkına değecek bir performans sağlıyor mu? Yani 60 Hz var arada çok da hissedemezsin çoğu insan hissedemez. Ben ASUS şu modeline bakıyordum https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NS...333&creativeASIN=B0B8NSFTMT&linkCode=asn&th=1
Çok da bir bilgim yok kağıt üzerinde yazan verilere dayanarak yorum yapıyorum.

Kanka bende bu monitörü inceliyorum @AETLS gibi bende asusun bu monitörünü düşünüyordum ama tazeleme oranıda bir çok o kadar önemli 60 hz farkedilmez dedigi noktada biraz yanıltıcı olabilir çünkü illa ki hissedersin 240 al geç demeyin 300 hz alırsa adam onun avantajını illa görücek asus güzel bir marka zaten bunu düşünüyordum hem inç düşük hem hız aşırtma ile 270 hz olabiliyor ama ekran titremesi tarzı sorunlara yol açacağını söyledi

Açıkcası GTG degerine sahip 0.5 ms 300 hz msi almak daha mantıklı geliyor o fiyata hiç bir yerde bulamayız gibi al gitsin

MSI bu modeli yeni gelmiş Türkiye'ye. Bende bakıyordum bu seviyede ki monitörlere. MSI parlaklığı 250. Samsung 400. Samsung da HDR 10 var MSI da daha alt versiyon HDR var. Fiyat farkına değecek bir performans sağlıyor mu? Yani 60 Hz var arada çok da hissedemezsin çoğu insan hissedemez. Ben ASUS şu modeline bakıyordum https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NS...333&creativeASIN=B0B8NSFTMT&linkCode=asn&th=1
Kanka bende bu monitörü inceliyorum @AETLS gibi bende asusun bu monitörünü düşünüyordum ama tazeleme oranıda bir çok o kadar önemli 60 hz farkedilmez dedigi noktada biraz yanıltıcı olabilir çünkü illa ki hissedersin 240 al geç demeyin 300 hz alırsa adam onun avantajını illa görücek asus güzel bir marka zaten bunu düşünüyordum hem inç düşük hem hız aşırtma ile 270 hz olabiliyor ama ekran titremesi tarzı sorunlara yol açacağını söyledi

Açıkcası GTG degerine sahip 0.5 ms 300 hz msi almak daha mantıklı geliyor o fiyata hiç bir yerde bulamayız gibi al gitsin
Burada incelemesi var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buraya bakarak da kalitesi hakkında yorum yapabilirsiniz.

Ben büyük ihtimalle msi alıp geçicem hoşda duruyor samsung degilde asus alasım vardı aklımdada netleştirdim msi best

Kanka bende bu monitörü inceliyorum @AETLS gibi bende
0.5ms değil msi. Hatta hiç bir alanda bile 0.5ms görmüyor. En düşük 2ms görebilmiş.
IMG_3533.png

IMG_3534.png

Bende Samsung G65B modelini öğrenci indirimiyle alacaktım ancak Samsung shop hakkındaki olumsuz yorumlar beni kararımdan vazgeçirdi.

Son düzenleme:
Bende Samsung G65B modelini alacaktım ancak Samsung shop hakkındaki olumsuz yorumlar beni kararımdan vazgeçirdi.

Reis bence MSI al geç değerlendirmelerini yaptım ghosting vs de yok ve GtG degeride arkadaşın dediği gibi degil en kötü ihtimalle o mslere çıkıyormuş normalde 2 3 msmiş en fazla ben alacağım sana da tavsiye ederim pişman olmazsın bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı