Elektronik MSI MAG 256F 180 Hz monitör sepette 3.899TL

Aynı markanın 27" Mag 275QF 2k monitörüde 7400 civarı.Sizce alınırmı?
Bende aoc marka fullhd va panelli,mbrt 165 hz curved monitör var.

244F E2 sizce panel kalitesi açısından çok geri kalıyor mu peki? Ben 244PF E2 olan modeli almayı düşünüyordum pivot eklemesi açısından. %118 sRGB var en azından % 99 değil diğer bahsi geçen monitörler gibi. MAG 256F %127 elbette bu değer ama bununda 50 nit daha az parlak.

Parlaklık aslında kişiden kişiye değişiyor fakat ben gündüz dahi yüzde 30'un üstüne çıkmadım bana fazlasıyla yeterli geldi. Bu MSI MAG olmayan serilerindeki monitorlerin panel konusunda bazıları çok kötü bazıları ise örnek 244F E2 giriş seviye bir panel kullanıyor. Bence 4300 buna vermek yerine MAG 256F alın.

Anlıyorum fakat bir oyuncu koltuğu aldım almaz olaydım, çok yüksek, kendi monitörüm aşağıda kalıyor şu an, pivot olanda yükseklik ayarı yapabilirim diye ona istekliydim bir de satıcısı doğrudan Hepsiburada, diğer ürünün satıcısı İtopya dey elektronik. Hani ölü piksel gibi durum yaşarsam Hepsiburada'da iade edebilirdim değişim isteyebilirdim.

Attıgım linkte MAG 256F İtopya kendi sitesinde yani resmi satıcı 3999 TL'ye koymuş. Ben 2-3 hafta önce oradan almıştım.
Bu modelde var pivot araştır bak bakalım fakat resmi satıcı yok bunda net House diye satıcıdan alıyor herkes bu MAG 256F e göre bir tık geri kalıyor onu da söyleyeyim paneli hakkında bilgim yok.

Hocam teşekkür ederim ben de bunu incelemiştim ama 8 biti 6 bit + fcr şeklinde ve sRGB değeri vb değerler düşük geldi, benim dediğim monitörle bu dediğiniz LG'yi kıyasladığımda eğer epey verileri doğruysa MSI G244pf E2 daha önde sanki.

Bu monitörü (256F) North Bayou F80 ile kullanan var mı? Vesa kısmı değişik kapaklı yapıda olduğu için tereddütteyim uyar mı diye.

Arkadaşlar benim monitörde sadece siyah renkte görülen yüzlerce ölü piksel oluştu. Renkleri kırmızı yeşil ve mavi. Sanki gökyüzündeki yıldızlar gibi. Dikkatli bakınca görebiliyorum. 180hz HDR ve Adaptive Sync açık kullanıyordum. Neden olmuş olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…