Elektronik MSI MAG 256F 180 Hz monitör sepette 3.899TL

4600 4700 5000 hep diğer listelenmeleri İtopya biraz da Ali cengizlik yapmış. 6700 göstererek fiyatını yine de ucuz aldım. Acer'dan MSI'ya geçmek eşekten inip ata binmeye benzeyecek.

Son düzenleme:
4600 4700 5000 hep diğer listelenmeleri İtopya biraz da Ali cengizlik yapmış. 6700 göstererek fiyatını yine de ucuz aldım. Acer'dan MSI'ya geçmek eşekten inip ata binmeye benzeyecek.

Dostum birçok satış sitesi bu şekilde yapıyor zaten ürününün 6700 olmadıgının herkes farkında fakat piyasası 4.5-5k arası 3900 TL'ye bu monitörü almak çok zor gördügün 2024 yılında çıkan M.2 G2412F, 244F e2, 244F, 255F filan bu modellerin hepsinin paneli kötü forumdabilirkişi taraflarından çöp tabiriyle anılıyorlar. Bu 256F bu forumdada epey önerilen, fiyat segmentinin en iyisi olarak anılıyor. Panel kalitesi, renk doygunlugu vs. bayağı üstün. Monitorun gözümde 2 eksisi var fakat kişiden kişiye göre değişir. Hoparlör yok ve kutudan DPI çıkmıyor. Onun dışında 6 saattir ürünü test ediyorum. Ghosting, ölü piksel, ışık sızması gibi durumlarla karşılaşmadım.

Dostum birçok satış sitesi bu şekilde yapıyor zaten ürününün 6700 olmadıgının herkes farkında fakat piyasası 4.5-5k arası 3900 TL'ye bu monitörü almak çok zor gördügün 2024 yılında çıkan M.2 G2412F, 244F e2, 244F, 255F filan bu modellerin hepsinin paneli kötü forumdabilirkişi taraflarından çöp tabiriyle anılıyorlar. Bu 256F bu forumdada epey önerilen, fiyat segmentinin en iyisi olarak anılıyor. Panel kalitesi, renk doygunlugu vs. bayağı üstün. Monitorun gözümde 2 eksisi var fakat kişiden kişiye göre değişir. Hoparlör yok ve kutudan DPI çıkmıyor. Onun dışında 6 saattir ürünü test ediyorum. Ghosting, ölü piksel, ışık sızması gibi durumlarla karşılaşmadım.
Lg 24” Ultragear 24GS65F-B Monitör https://app.hb.biz/qBMl9zgNWIgl bu ürünle kıyaslarsak hangi monitörü almak daha mantıklı sizce? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

LG 24” UltraGear 24GS65F-B monitör https://app.hb.biz/qBMl9zgNWIgl bu ürünle kıyaslarsak hangi monitörü almak daha mantıklı sizce? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

MSI sipariş ettikten sonra bunu gördüm fakat çok yeni oldugu için pek incelemesini vs panel bilgisini vs. bulamadım. Kağıt üstünde birkaç özelligi MSI'den daha iyi fakat önemli olan panel aslında onunlada ilgili bilgim yok maalesef.
@BerkayZ87 hocam bu konularda bilgili biri size yardımcı olacagını düşünüyorum.

MSI sipariş ettikten sonra bunu gördüm fakat çok yeni oldugu için pek incelemesini vs panel bilgisini vs. bulamadım. Kağıt üstünde birkaç özelligi MSI'den daha iyi fakat önemli olan panel aslında onunlada ilgili bilgim yok maalesef.
@BerkayZ87 hocam bu konularda bilgili biri size yardımcı olacagını düşünüyorum.
Asus TUF VG249QM1A'dan geçtim LG'ye, renkler aynı seviyede gibi bir tık daha güzel gözüktü ona göre. Herhangi bir yanlış renk verme gibi bir durum fark etmedim. Ekran 10 bit.

• Ghosting ASUS'ta hiç belli olmuyordu, bunda biraz belli oluyor.
  • Işık sızması gözümle göremedim, yok gibi. Sadece IPS glow gözüküyor.
  • Pivot özelliği var ama sağa sola dönmüyor, aşağı yukarı ve daire şeklinde dönüyor.
  • Yükseklik ayarını biraz yukarıdan almışlar monitör biraz yukarıda kalıyor.
  • Parlaklığı yeterli ve gece kullanımı için yüksek, 100 seviyesinde kullanmaya gerek yok.
  • HDR özelliği çok kötü gözüktü gözüme, daha önce HDR kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım.

Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.

Bu da çektiğim ghosting videosundan SS. Gözle de buna yakın gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 20241104_224453.jpg
    20241104_224453.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_20241104_230204_Gallery.jpg
    Screenshot_20241104_230204_Gallery.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Merhaba.Bilgisayarımda sadece warzone oynayıp,nette takılma,film izleme gibi şeyleri yapıyorum.Ekran kartım amd rx6600. 2022 den beridir kullandığım AOC C24G2AE/BK 165 hz 23.6 inç,curved full hd va panelli monitörden bu monitöre geçmeye değermi?Monitörümün hiç bir sıkıntısı yok.Sadece va panelden ıps panele geçmek vb için msı monitörü almaya değermi?Yada ileride 2k vb monitör mü alsam?(ekran kartı full hd için üretilen bir kart)..Sonuçta para vereceğiz.Sormak istedim sizlere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı