Elektronik MSI MAG 256F 180 Hz monitör sepette 3.899TL

Arkadaşlar benim monitörde sadece siyah renkte görülen yüzlerce ölü piksel oluştu. Renkleri kırmızı yeşil ve mavi. Sanki gökyüzündeki yıldızlar gibi. Dikkatli bakınca görebiliyorum. 180hz HDR ve Adaptive Sync açık kullanıyordum. Neden olmuş olabilir?
Aynısı bende de var fabrikasyon bir hata olduğunu düşünüyorum. Kutuyu açıp ölü piksel testi yaptığımda gördüm ancak simsiyah renkte yakından bakmadıkça görünmüyor. Beni rahatsız etmedi açıkçası. Ve piksel büyüklüğünde de değiller daha da küçük.

20241202_214848.jpg
20241202_214907.jpg
20241202_214918.jpg

Arkadaşlar benim monitörde sadece siyah renkte görülen yüzlerce ölü piksel oluştu. Renkleri kırmızı yeşil ve mavi. Sanki gökyüzündeki yıldızlar gibi. Dikkatli bakınca görebiliyorum. 180Hz HDR ve Adaptive Sync açık kullanıyordum. Neden olmuş olabilir?
Yakından dikkatli bakınca bende de varmış hiç fark etmemiştim ölü piksel gibi değiller daha küçükler, sanırım satıcının neden uygun fiyata sattığını öğrenmiş olduk.

Sizce iade mi kalmalı mı ? Bendekiler resimde belli olmuyor sanırım ama sadece yeşiller.
1733319602471.jpeg

Bende hiç yok şansa bağlı.
Hocam simsiyah ekranda çok yakından bakabilir misiniz?

Yakından dikkatli bakınca bende de varmış hiç fark etmemiştim ölü piksel gibi değiller daha küçükler, sanırım satıcının neden uygun fiyata sattığını öğrenmiş olduk.

Sizce iade mi kalmalı mı ? Bendekiler resimde belli olmuyor sanırım ama sadece yeşiller.
Eki Görüntüle 2366591
Valla beni rahatsız etmedi iade etmeyeceğim ama hoş değil tabi.

Hocam simsiyah ekranda çok yakından bakabilir misiniz?

Valla beni rahatsız etmedi iade etmeyeceğim ama hoş değil tabi.
Aynen siz çok yakından demeseniz ben 2 kere kontrol etmiştim ve şanslıyım hiç yok diyordum. O kadar küçükler ki gözle zor görülüyorlar ama çoklar. Haberim olmasa sanırım daha mutlu olurdum çünkü kullanıma bir etkisi yok. Ama o pikseller zamanla daha fark edilir duruma gelir mi veya başka sorunları olur mu korkusu yüzünden iade edesim geliyor. Sıkıntı ise tüm monitör indirimleri bitmiş durumda ve bu fiyata artık düzgün monitör yok.

Baktım ama hiç yok ben amazondan aldım belkide ondandır.
Bende Amazon üzerinden aldım ama satıcısı hepsinin aynı dey elektronik yani İtopya, o yüzden çok yakından dikkatli bakın derim yoksa sizin için ne mutlu.

Eki Görüntüle 2366591
Bende kullanacağım bu şekilde. Şimdi bunu gönder yeni monitör al onu bekle bir sürü uğraş.
Ama birdaha itopyadan alışveriş yapacağımı sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı