Elektronik MSI MAG 256F 4.995 TL

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel monitör tavsiye ediyorum dostlar, kendim gidip İtopya mağazasından 2 hafta önce almıştım. Tek eksik yanı, pivot ve hoparlörü olmamasıdır. Daha öncesindede MSI marka monitör kullandığımdan kalitesini tercih ettim.

Eğer ürünü almayı tercih ederseniz tercih ettiğim renk ayalarını buraya bırakıyorum;

R 45
G 47
B 57

Parlaklık ve karşıtlık ise %100'de kullanıyorum.

Son düzenleme:
4300'e uygun geldi, sipariş ettim, teşekkür ederim.

İçinden HDMI kablosu çıkıyormuş yanılmıyorsam. O kabloyla monitörü tüm olanaklarıyla kullanabiliyoruz değil mi? Ayrıca kablo sipariş etmeli miyim?

İçinden HDMI kablosu çıkıyormuş yanılmıyorsam. O kabloyla monitörü tüm olanaklarıyla kullanabiliyoruz değil mi? Ayrıca kablo sipariş etmeli miyim?
Ben ekim ayında satın aldım içerisinden HDMI kablo çıktı hocam.

Kullanabilirsin evet. DP alırsın en kötü daha sonra.

180Hz destekliyor ancak başka ne tür olanaktan bahsettin pek anlayamadım maalesef.

180Hz destekliyor ancak başka ne tür olanaktan bahsettin pek anlayamadım maalesef.
HDR'dır renk desteğidir o tarz şeyler. Çok hâkim olmadığımdan biraz açık uçlu yazmak istedim. Maksat kablodan dolayı darboğaz olmasın monitör. Gerçi MSI ona uygun bir kablo seçmiştir zaten. Çok teşekkürler yanıt veren herkese.

Gayet güzel monitör tavsiye ediyorum dostlar, kendim gidip İtopya mağazasından 2 hafta önce almıştım. Tek eksik yanı, pivot ve hoparlörü olmamasıdır. Daha öncesindede MSI marka monitör kullandığımdan kalitesini tercih ettim.

Eğer ürünü almayı tercih ederseniz tercih ettiğim renk ayalarını buraya bırakıyorum;

R 45
G 47
B 57

Parlaklık ve karşıtlık ise %100'de kullanıyorum.

Merhaba hocam MSI G244pf E2 ile MSI MAG 256F modeli arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı