MSI MAG 256F alınır mı?

• Konuyu başlatan CannB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 558

CannB

Hectopat
Hazır itopyada indirime girmişken almayı düşünüyorum. Ama 250 nit parlaklık beni düşündürüyor. Şu anki kullandığım monitör 300 nit ama baya bi eski LG'nin monitörü (W2243S). Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar almalı mıyım parlaklık konusunda üzer mi? Veya bu fiyat bandında şunu al dediğiniz bir monitör var mı?

Hazır itopyada indirime girmişken almayı düşünüyorum. Ama 250 nit parlaklık beni düşündürüyor. Şu anki kullandığım monitör 300 nit ama baya bi eski LG'nin monitörü (W2243S). Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar almalı mıyım parlaklık konusunda üzer mi? Veya bu fiyat bandında şunu al dediğiniz bir monitör var mı?
Kullanıyorum alınır.

Hocam beğenmediğiniz eksi bir yönü var mı ve ışık sızması, ghosting vs mevcut mu?

Işık sızması IPS panelde doğal olarak olacak ama çerçeveden vesaire yok yani gözüne görüntü dışında ışık vurmuyor. Ghosting yok denecek kadar az. Tepki süresi "normal" Oyun modu "RTS" Adaptive Sync "on" ve HDCR "açık" kullanıyorum renkleri aşırı canlı ve tok gösteriyor. Ghosting olmuyor ve 10 bitte kullanıyorum.

Işık sızması IPS panelde doğal olarak olacak ama çerçeveden vesaire yok yani gözüne görüntü dışında ışık vurmuyor. Ghosting yok denecek kadar az. Tepki süresi "normal" oyun modu "rts" Adaptive Sync "on" ve HDCR "açık" kullanıyorum renkleri aşırı canlı ve tok gösteriyor. Ghosting olmuyor ve 10 bitte kullanıyorum.

Anladım peki kutu içinden DP kablosu çıkıyor mu, ekstra kablo almaya gerek var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı