MSI MAG 256F monitör alınır mı?

En temizi FHD monitör almak orta şekerli. Dell G2524h çok beğeniyorum da biraz fazla tuzlu.

Görüntü kalitesi olarak R25F-30 daha iyi. Kontrast olarak 1170:1 çıkıyor Dell. Siyahları ise çok kötü. Rekabetçi oyunlar için alınabilir ama dizi, film, hikayeli oyunlar için önermem.

Görüntü kalitesi olarak R25F-30 daha iyi. Kontrast olarak 1170:1 çıkıyor Dell. Siyahları ise çok kötü. Rekabetçi oyunlar için alınabilir ama dizi, film, hikayeli oyunlar için önermem.
Dizi film ile işim yok hocam telefondan izliyorum. Evdeki zamanımı oyun oynayarak geçiriyorum. Şimdilik Hunt: Showdown ağırlıklı oynuyorum. Hikayeli oyunlar ara sıra. F/p monitör Lenovo gibi duruyor. G4 de baktım da şikayet çok.

Hocam 6 k yı veririm sıkıntı yokta VA almışken Curved olsun istiyorum. Farklı seçeneklerimiz var mı?
Yani ben kesinlikle aydınlanma yaşayacagım orası nette iyi bir şey alayım diyorum sadece cok para vermek anlamlı gelmiyor bana bu tarz şeylere. Düşünün şu anki monitör Samsung SyncMaster 932nwe Plus.

Hocam 6 k yı veririm sıkıntı yokta VA almışken Curved olsun istiyorum. Farklı seçeneklerimiz var mı?
Yani ben kesinlikle aydınlanma yaşayacagım orası nette iyi bir şey alayım diyorum sadece cok para vermek anlamlı gelmiyor bana bu tarz şeylere. Düşünün şu anki monitör Samsung SyncMaster 932nwe Plus.

Curved için G65B bakman lazım o çok daha üst seviye bir monitör. Bu modellerin arasında Curved olup da iyi olan var mı bilmiyorum. 24-25 inç monitörlerde genelde Curved kullanmıyorlar.

Hocam oda IPS biz az önce IPS almamaktan bahsettik benim kafam iyice karıştı :D
Dell sağlam taş gibi geliyor bir de izlediğim filmler de özellikle askeri ordu ağırlıklı hep Dell kullanıyorlar ondan dolayı da ilgimi çekiyor.

Curved de hep deneyimlemek istemişimdir ama cesaret edemedim ya alışamazsam diye.

Curved için G65B bakman lazım o çok daha üst seviye bir monitör. Bu modellerin arasında Curved olup da iyi olan var mı bilmiyorum. 24-25 inç monitörlerde genelde Curved kullanmıyorlar.

VA ama 1000 kontrast sunuyor. Bu da kötü sanırım?

Marka artı satıcı 👎

Yine 65B ye geldik 🙂 alacam en sonun da şu monitörü oturacam aşağı 😁

Dell sağlam taş gibi geliyor bir de izlediğim filmler de özellikle askeri ordu ağırlıklı hep Dell kullanıyorlar ondan dolayı da ilgimi çekiyor.

Curved de hep deneyimlemek istemişimdir ama cesaret edemedim ya alışamazsam diye.

Dell'in OLED'ini kullanıyorum. Gerçekten taş. 🙂

Bu bütçede düzgün VA bulamazsın. Ben MSI gibi büyük firmalara bile güvenmezken Game Booster hiç önermem. Kaldı ki 4 bin TL'ye VA alırsan ghosting ve Black smearing sorunu yanında hediye olur. Mutlaka bir yerlerden kısıyorlar. Giriş seviyede VA alınmaz. IPS'in yanında çöp kalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı