MSI MAG 256F monitör alınır mı?

Hocam ben 10 k vermem monitöre ya ama Lenovo'yu alasım geldi şu an @bluerr çok övdü.

Bu arada Lenovo ile Philips arasında 600 TL fark var ama, Phips'in OverDrive ayarlaması daha iyi olduğu için ghosting ve Black smearing performansı da daha iyi. Belki aradaki farkı vermek isteyebilirsin.

Philips için en iyi OverDrive ayarı faster. Lenovo için level 3.

Şahsen ben kızarım hocam :D
Yani bencede. :D

Hocam ben 10 k vermem monitöre ya ama Lenovo'yu alasım geldi şu an @bluerr çok övdü.
En son Msi mag 2kp uzantılı monitör almıştım 4 sene kullandım arkadaşa sattım. Yani bu tarz ürünler bir kere alınıp uzun soluklu oluyor bu yüzden kaliteli bir şey almak gerekiyor artı servis tarafı da aynı şekil de iyi olmalı.

Bu arada Lenovo ile Philips arasında 600 TL fark var ama, Phips'in OverDrive ayarlaması daha iyi olduğu için ghosting ve Black smearing performansı da daha iyi. Belki aradaki farkı vermek isteyebilirsin.

Philips için en iyi OverDrive ayarı faster. Lenovo için level 3.

Yani bence de. :D

OverDrive falan ne bilmiyorum da ben Philips'i bulamamıştım incelemesi var mı acaba bunun yani emin miyiz? O kadar Lenovo dedik yani.

En son MSI MAG 2kp uzantılı monitör almıştım 4 sene kullandım arkadaşa sattım. Yani bu tarz ürünler bir kere alınıp uzun soluklu oluyor bu yüzden kaliteli bir şey almak gerekiyor artı servis tarafı da aynı şekil de iyi olmalı.

Haklısın haklısın da yine de cok geliyor 10 k. Bende önümdeki monitörü 5 senedir kullanıyorum o zaman 150 TL'ye ikinci el almıştım. :)

Şu philipsi başka satıcı satsa alacağım hb Amazon gibi de bu satıcılara güvenmiyorum en ufak sorun oldu servise götürün oradan arıza tespit değişim kağıdı alın falan fişman uğraştırıyorlar.

Abi her yerde gördüğüm duyduğum IPS panel dısında monitör alınmaz VA çöp vesairedir. Burada bugün cok farklı şeyler yaşadım :D

VA'nın çöp monitör sayısı> eli yüzü düzgün model sayısı. İnsanlar ölçüm cihazıyla ölçülen testlere bakmak yerine gidip epey vs gibi sitelerden monitörün özelliklerine bakarak tercih ediyorlar. Bende konu başından beri söylediğim gibi kağıtüstünde yazan verilere göre monitör tercih edilmemesi gerektiğini söylüyorum. 10 kişiden 9 tanesi sadece özelliklere bakarak tercih ediyor. E piyasada dandik VA monitörler kol gezdiği için doğal olarak da alan çok. Bu sefer de adı çıkıyor panelin. Yani doğal olarak IPS daha iyi gibi bir kulak aşinalığı var. Kısmen doğru. VA'nın ghosting ve Black smearing sorunları çekilmez bir şey. Milette dikkat etmeden aldığı için VA'nın kötü olduğu algısı ortaya çıkıyor. Ben size ghosting ve Black smearing'ten rahatsız olmayacağınız incelemesi bulunan alınabilir modelleri öneriyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

Artı olarak IPS'inde rezalet glow sorunu, düşük kontrast ve kötü siyah performansı gibi dezavantajları var.
IMG_2750.jpeg

VA'nın çöp monitör sayısı> eli yüzü düzgün model sayısı. İnsanlar ölçüm cihazıyla ölçülen testlere bakmak yerine gidip epey vs gibi sitelerden monitörün özelliklerine bakarak tercih ediyorlar. Bende konu başından beri söylediğim gibi kağıtüstünde yazan verilere göre monitör tercih edilmemesi gerektiğini söylüyorum. 10 kişiden 9 tanesi sadece özelliklere bakarak tercih ediyor. E piyasada dandik VA monitörler kol gezdiği için doğal olarak da alan çok. Bu sefer de adı çıkıyor panelin. Yani doğal olarak IPS daha iyi gibi bir kulak aşinalığı var. Kısmen doğru. VA'nın ghosting ve Black smearing sorunları çekilmez bir şey. Milette dikkat etmeden aldığı için VA'nın kötü olduğu algısı ortaya çıkıyor. Ben ghosting ve Black smearing'ten rahatsız olmayacağınız incelemesi bulunan alınabilir modelleri öneriyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

Artı olarak IPS'inde rezalet glow sorunu, düşük kontrast ve kötü siyah performansı gibi dezavantajları var.
Eki Görüntüle 2452509

Ağzına sağlık hocam. Güzel anlatım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı