Daha fazla
@bluerr merhaba hocam MEB çalışanı arkadaş buldum da G65 iade edip bunumu alsam ömürü kullanımı kalitesi nasıldır sizce?
Ömrü kullanıma bağlı. Hangi parlaklıkta kaç saat kullanacağına değişebilir. Ayrıca kullanmadığın zaman ekranı kapat ayarını açman lazım. 3-5 yıllık bir test yok elimde o yüzden kesin konuşamam. Ama dediğim gibi bunlara dikkat etmenin yeterli olacağını düşünüyorum.
1 yıllık test var burada.
G6 OLED çok iyi bir monitör. Arada dağlar kadar fark olur. Zamlanmıştı en son hala 17.500 TL'ye alınıyorsa çok iyi. Ben aynı paneli kullanan AW2725DF kullanıyorum. İkisi de canavar gibi. G6 da eksi olarak şunu söyleyebilirim geç Alt Tab atması gibi şikayetleri olabiliyor.
Ömrü kullanıma bağlı. Hangi parlaklıkta kaç saat kullanacağına değişebilir. Ayrıca kullanmadığın zaman ekranı kapat ayarını açman lazım. 3-5 yıllık bir test yok elimde o yüzden kesin konuşamam. Ama dediğim gibi bunlara dikkat etmenin yeterli olacağını düşünüyorum.
1 yıllık test var burada.
G6 OLED çok iyi bir monitör. Arada dağlar kadar fark olur. Zamlanmıştı en son hala 17.500 TL'ye alınıyorsa çok iyi. Ben aynı paneli kullanan AW2725DF kullanıyorum. İkisi de canavar gibi. G6 da eksi olarak şunu söyleyebilirim geç Alt Tab atması gibi şikayetleri olabiliyor.
Anladım hocam Alt Tab ile işim yok monitör de sorun olmasın da sorun değil beklerim Alt Tab'ı. Bakayım akşam gelecek arkadaş fiyat aynı ise alayım 4 taksit öderim tabii fiyat değişmedi ise.
Hocam bir de iade etmez isem bu G65B için hangi testleri yapayım sorun olup olmadığını anlamak adına? Ayrıca belirli bir standart ayar var mı ya da şu ayarları yaparsan daha iyi olur gibi?
Ölü piksel ve ışık sızması var mı kontrol et. Nadiren scanline sorunu olabiliyor bu monitörde. Kronik değil ama, rahatsız olanda var olmayanda var. Çok hızlı VA Samsung modellerde görülebilen bir durum.
Mesela böyle.
Ayar olarak oyun modunu açıp tepki süresini standart yap. Monitörü kullanan arkadaşlar bazı renk ayarları vs tavsiye ediyordu. Daha detaylı ayarlar için onlarınkine bakabilirsin. OSD menüsünde çok fazla özellik var çünkü.
Burada kullanan arkadaşların yorumu var.
Samsung Odyssey G6 monitörde renkler çok soluk
Arkadaşlar merhaba, Aldığım Samsung Odyssey G6 monitör elime ulaştı fakat renkler aşırı soluk duruyor. Buna bir çözüm var mı yoksa iade mi etmeliyim?www.technopat.net
Bu arada öğrenci indiriminin yanında hoş geldin5 koduyla G65B fiyatı daha da düşebiliyormuş. 9K'ya denk geliyormuş ki bu çok iyi. G6 OLED fiyatı da düşebilir belki.
Eki Görüntüle 2453614
Elbette. Teslim alsan bile iade hakkın var.Teşekkür ederim hocam incelerim. Samsung G65B yi Amazon satıcı olduğu için iade gibi konular da sorun yaşamamak için oradan aldım ama arada 1.860 lira gibi hatırı sayılır fark varmış. Şu an baktım 10.499 liraya düşmüş sinir oldum iade edeceğim gelince. Kargo teslim alamadan iade ediliyordu değil mi?
Bilgiler için teşekkür ederim hocam eksik olmayın.Elbette. Teslim alsan bile iade hakkın var.
Masanın yüksekliği değil de masanın genişliği nasıl en boy bak bu arkadaşa sattığım monitör 27 inç koyduğu masa referans olur belki.Hocalarım bir sorum daha olacak masa yüksekliğim 45-46 cm genişliğinde sıkıntı yok. 27 inç sığmaz diye düşündüğüm için 25 inç monitör alacaktım da yükseklik oranlarında pek bir fark yok sanırım. Sizce sığar mı? Ve alacagım monitör FHD olursa (sanırım 27 inç te en az 2K aranıyor) sıkıntı olur mu?
Ölü piksel ve ışık sızması var mı kontrol et. Nadiren scanline sorunu olabiliyor bu monitörde. Kronik değil ama, rahatsız olanda var olmayanda var. Çok hızlı VA Samsung modellerde görülebilen bir durum.
Mesela böyle.
Ayar olarak oyun modunu açıp tepki süresini standart yap. Monitörü kullanan arkadaşlar bazı renk ayarları vs tavsiye ediyordu. Daha detaylı ayarlar için onlarınkine bakabilirsin. OSD menüsünde çok fazla özellik var çünkü.
Burada kullanan arkadaşların yorumu var.
Samsung Odyssey G6 monitörde renkler çok soluk
Arkadaşlar merhaba, Aldığım Samsung Odyssey G6 monitör elime ulaştı fakat renkler aşırı soluk duruyor. Buna bir çözüm var mı yoksa iade mi etmeliyim?www.technopat.net
Bu arada öğrenci indiriminin yanında hoş geldin5 koduyla G65B fiyatı daha da düşebiliyormuş. 9K'ya denk geliyormuş ki bu çok iyi. G6 OLED fiyatı da düşebilir belki.
Eki Görüntüle 2453614
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.