MSI MAG 256F monitörde ışık sızması mı var?

EFEGULHAN

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
MSI MAG 256F
Herkese merhaba, bir süre önce monitör aldım ve ışık sızması olduğunu fark ettim nasıl iade edebilirim veya değişim yapabilirim.
MSI MAG 256F.
İtopya uzerinden aldım.
Ürünü teslim aldığım tarih 17.11.2024

Herkese merhaba, bir süre önce monitör aldım ve ışık sızması olduğunu fark ettim nasıl iade edebilirim veya değişim yapabilirim.
MSI MAG 256F.
İtopya uzerinden aldım.

Veya cidden ışık sızması var mı kamera olayı abartıyor diyorlar.

Dosya Ekleri

• IMG_20250122_232811.jpg
    IMG_20250122_232811.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20250122_233423.jpg
    IMG_20250122_233423.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 43
IPS olan her panelde ışık sızması vardır. Sadece kaliteli monitörlerde bu ışık sızması etrafa daha dengeli şekilde yayılmış vaziyette olur onun harici ne kadar para verirseniz verin her IPS panel ışık sızması yapmaktadır. Değişim yapılırsa da pek değişen bir şey olmayacaktır. Eğer monitörü gece/karanlıkta kullanıyorsanız isteğinize bağlı olarak local dimming bir monitör öneririm(iyi local dimming'e sahip monitörler çoğunlukla VA olduğundan IPS bir local dimming bulunması çok zor).

MSI MAG 256F.
İtopya uzerinden aldım.

Bendede aynı monitör var beni rahatsız etmiyor IPS panellerde normal.

MSI MAG 256F.
İtopya uzerinden aldım.

hdcr modunu aç kendisi ekrana göre ayarlıyor ve ışık sızmasını azaltıyor nasıl yapacağım dersen monitörün kendi menüsünden profesyonele gel oradan görürsün

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı