MSI MAG 275F 27 alınır mı?

Benim için gecikme ve renkler önemli hocam. Şu an ki monitorumde fena ışık sızması var ama oyunlarda sıkıntı olmuyor arka plan siyah denk gelirse ancak ama gecikme hissediyorum cs de özellikle o yüzden.
Ben memnunum hocam. 75 HZ 6 BİT +FRC monitörüm ile yan yana kullanıyorum. Aralarında hız konusunda uçurum var. Geçikme konusunda 4ms den geçtiğim için fark çok fazla. Özellikle csde yaptığım vuruşlara ben bile şaşırır oldum. Renkler ise daha doygun , farkediyorsun yani.

Ben memnunum hocam. 75 HZ 6 BİT +FRC monitörüm ile yan yana kullanıyorum. Aralarında hız konusunda uçurum var. Geçikme konusunda 4ms den geçtiğim için fark çok fazla. Özellikle csde yaptığım vuruşlara ben bile şaşırır oldum. Renkler ise daha doygun , farkediyorsun yani.
Tamamdır, teşekkürler.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...180-hz-oyuncu-u-fiyati,769325996.html#m-n-std

Evet kesinlikle parasını hak ediyor böyle bir şey arıyorsan almalısın , hafif bir ışık sızması var ( sadece siyah ekranlı zamanlarda farkediliyor seni etkilemez ama bu şansa bağlı sende olmayabilir.)
Birde tekime süresini normal , hızlı , en hızlı olarak ayaryabiliyorsun. En hızlıda yani 0.5 ms olduğunda ciddi ghosting sorunu var. Hızlıda kullanırım dersen sorun değil. 27" 1080p olarak çok yakından kullanacaksan yani masan küçükse pikseller rahatsız edebilir 24 kullanabilirsin.

@UCHİHA MADARA5 hocam merhaba. Monitörü hala kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız bir şikayetiniz var mı, önerir misiniz? Ofis ortamı için alacağım, gündelik işlerde ve ara sıra basit oyunlar için kullanılacak. Yanına bir de North Bayou H100 alacağım.
Bu daha mantıklı.

Bu daha mantıklı.

Teşekkürler. MSI monitörlerine karşı biraz ön yargım vardı forumlarda okurdum yıllar önce, panelleri sıkıntılı vs. diye.

Bunu önerir misiniz peki alternatif olarak?

Teşekkürler. MSI monitörlerine karşı biraz ön yargım vardı forumlarda okurdum yıllar önce, panelleri sıkıntılı vs. diye.

Bunu önerir misiniz peki alternatif olarak?

AOC görüntü kalitesi bakımından daha iyi. Asusun da ergonomisi daha iyi. Stand kullanacağınız için Asusu pek mantıklı bulmuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı