MSI MAG A550BN 550W vs. Sharkoon SHP650 V2 650W

• Konuyu başlatan actN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.434

actN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 800 ₺ civarı bütçe var FX 8350'li sistemde kullanmak için bir PSU'a ihtiyacım var. Bu ikisi arasında kaldım. 1. si bir sorunu yok diye bildiğim düzgün bir marka 650W ileriye dönük olabilecek bir PSU. 2. si MSI iyi marka ancak 550W, sizce hangisini almalıyım veya önerebileceğiniz iyi bir PSU var mı?

1) https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-sharkoon-shp650-v2-650-w-fiyati,263110721.html

2) MSI MAG A550BN 550W 80 Plus Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:

680 liraya bu 500W PSU güzel.

Dostum ileriye dönük olması adına yüksek W lu bir PSU olsun istiyorum 500W işime yaramıyor maalesef. Yine de teşekkür ederim ilgilendiğin için.

MSI MAG A550bn alın daha iyi bir model aynı ürünün 650W olanını kullanıyorum.

MSI çok daha iyi olduğunu biliyorum ancak ileriye dönük olur mu bu yönde düşüncem var.

FSP hakkında bazı forumlarda kötü geri dönüşler görmüştüm doğruluğu nedir bilmiyorum.

Son düzenleme:
Dostum ileriye dönük olması adına yüksek W lu bir PSU olsun istiyorum 500W işime yaramıyor maalesef. Yine de teşekkür ederim ilgilendiğin için.

MSI çok daha iyi olduğunu biliyorum ancak ileriye dönük olur mu bu yönde düşüncem var.

FSP hakkında bazı forumlarda kötü geri dönüşler görmüştüm doğruluğu nedir bilmiyorum.
Neden ileriye dönük olmasın ne alaka?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı