MSI MAG A550bn ve 600dn traktör gibi ses geliyor

canberkyuksel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 4-5 ay önce aldığım MSI MAG A600D'nden çok ses gelmesi üzerine A550bn model aldım bundan da traktör gibi ses geliyor bilgisayarcıya birini götürmem üzerine normal denildi. Sizce bu PSU'ları çöpe atıp 0dB alınır mı? Yoksa fanlarını mı değişiyim? 550bn olanın ses kaydını atıyorum. Ama siz bu sesi 2X çarpın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Fanların vidalarını gevşetip sıktım fark etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 650liği var aynısının. 0 ses. Bildiğimiz 0 ses. Yani onda bir sıkıntı var bilgisayarcıya bakma sen.

Videoda ses hiç belli olmuyor o yüzden fandan diyemem ama kısa süreli bir kağıtla falan fanı durdurduğunuzda ses kesliyorsa fandandır ve fan değiştirilebilir.

Evet onuda denedim sesi kesiliyor

Piyasada satılan 120mm fanlar uyumlu oluyor mu bunlara
Eski Psumda vidaları söküp o fanın socketini söküp normal 120mm fan takmıştım ve düzgün çalışmıştı ama bunu bilmiyorum. Olabilir bence. Fanı da PSUnun güç çıkışlarından birine takarsın illaha o sockete sokmana gerek yok. İşini yerine getirir.

Eski Psumda vidaları söküp o fanın socketini söküp normal 120mm fan takmıştım ve düzgün çalışmıştı ama bunu bilmiyorum. Olabilir bence. Fanı da PSUnun güç çıkışlarından birine takarsın illaha o sockete sokmana gerek yok. İşini yerine getirir.
Hocam PMW fan taktık hızı falan ayarlanabilcek anakart üzerinden

Hocam PMW fan taktık hızı falan ayarlanabilcek anakart üzerinden
Birkaç güne deneyimlerimi yazarım buraya teşekkürler

güç kaynağının fanı oyunlarda kaç rpm çalışmalı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı