MSI MAG A750G 750W +80 Gold PSU alınır mı?

Attığınız UD750GM'den ve A750GL'den daha kaliteli bir ürün. Üstüne 850W. Firma 35 yıllık.

Hemen hemen benzer ürünler. Bariz fark yok ikili arasında.

Anladım öncelikle bilgiler için teşekkür ederim, şöyle ki MSI fiyat açısından daha uyguna geliyor benim için.
Lakin sizin attığınız 850W olması da uzun süre götürür beni ve aralarında MSI ile bunun dışında ne gibi özellik farkı var hiç inceleme vesaire göremedim fan sesi cart curt ondan çekindim bir yandan özellik farkı dikkate değecek kadar var mı?

MSI fiyat açısından daha uyguna geliyor benim için.

Amaç bütçeden olabildiğince kısmak ise A750GL alın zaten. HCG850 ile arasındaki fark ise iç yapı kalitesi. Bu da teoride daha uzun ömür demek. 3500'e kadar çıkasınız yoksa A750GL alın. Arkadaşımızın belirttiği ekstra indirim de geçerli ise epey ucuza kapatırsınız.

Amaç bütçeden olabildiğince kısmak ise A750GL alın zaten. HCG850 ile arasındaki fark ise iç yapı kalitesi. Bu da teoride daha uzun ömür demek. 3500'e kadar çıkasınız yoksa A750GL alın. Arkadaşımızın belirttiği ekstra indirim de geçerli ise epey ucuza kapatırsınız.

Uzun ömür demişken de 850W bana bozulmadığı etmediği sürece güç açısından ömür boyu yeter yeni teknoloji ileride kaç W kullanacak parçalar belki de, 600TL civarı fark oluşuyor aralarında MSI ile 3, 100TL almış olacağım kart kampanya vesaire ile Anteci.
Kaliteye bütçeden kısmam asla yalnız tek sorun korkum satıcı bunda problem yaşatırlar mı bana büyük markalar vesaire de maalesef yok bu PSU kullanılmış vesaire olmasından çekiniyorum güzelce kapatıp sıfır diye satmasınlar?

Ve bu PCI-E5 detayı benim ekran kartlarında problem yaratmaz değil mi?

Son düzenleme:
Kaliteye bütçeden kısmam asla yalnız tek sorun korkum satıcı bunda problem yaşatırlar mı bana büyük markalar vesaire de maalesef yok bu PSU kullanılmış vesaire olmasından çekiniyorum güzelce kapatıp sıfır diye satmasınlar?

Satıcının diğer satışlarındaki yorumları iyi görünüyor.

Ve bu PCI-E5 detayı benim ekran kartlarında problem yaratmaz değil mi?

Hayır hayır.

İlginiz için teşekkür ederim, siparişi vereceğim birazdan.
Bana bir de AM5 ATX boyut da bir anakart, RAM, kasa önerisi yapar mısınız?

Arctic Liquid Freezer II - 360 Buna uygun kasa mümkünse.​

Rica ederim ama diğer parçalar konusunda piyasadan uzağım. Ayrı bir konu açmanız daha iyi olur bunun için. Daha çok dikkat çeker.

Rica ederim ama diğer parçalar konusunda piyasadan uzağım. Ayrı bir konu açmanız daha iyi olur bunun için. Daha çok dikkat çeker.

Hocam bu güç kaynağında 5.0 desteği yok galiba değil mi sanırım yok şu an kurulum yapıyorum bu benim için bir eksi olur mu ileride 5.0 mı almak icap ederdi sizce?

Ürünü satın aldım ama MSI olan PCI 5.0 varmış bunda yok sıkıntı olur mu?
Yanlış bir tercih yapmadım umarım bunu alarak 4.0 varsa Antec 850'de?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı