MSI Mag B550 tomahawks vs. ASUS ROG STRIX B550-A GAMING

VRM olarak çok büyük farklar yok ama ROG STRIX B550-F/A GAMING bi' tık daha iyi sıcaklık testlerinde.
Ekran kartının da MSI olmasından dolayı ben sana MAG B550 TOMAHAWK öneririm, her şeyin RGB ışıklarını Mystic Light'tan kontrol edersin ne güzel işte 🤣.
Eğer birazcık daha koyarsan MPG B550 GAMING EDGE WIFI al. O direkt MAG B550 TOMAHAWK'ın üst modeli gibi, VRM aynı ama soğutma olarak daha iyi. ROG STRIX B550-F/A GAMING'ten de daha iyi.

B550-A Gaming, B550-F ile aynı VRM olması gerek, @crazyreign etiketleyelim. Ben B550-A tercih ederdim.

VRM olarak çok büyük farklar yok ama ROG STRIX B550-F/A GAMING bi' tık daha iyi sıcaklık testlerinde.
Ekran kartının da MSI olmasından dolayı ben sana MAG B550 TOMAHAWK öneririm, her şeyin RGB ışıklarını Mystic Light'tan kontrol edersin ne güzel işte 🤣.
Eğer birazcık daha koyarsan MPG B550 GAMING EDGE WIFI al. O direkt MAG B550 TOMAHAWK'ın üst modeli gibi, VRM aynı ama soğutma olarak daha iyi. ROG STRIX B550-F/A GAMING'ten de daha iyi.
Nasıl daha iyi sıcaklık veriyor bakın:
WhatsApp Image 2020-10-06 at 2.58.35 PM.jpeg

Benim tavsiyem Gaming Edge'den yana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı