Hocam rehber Flashback nedir?Hmm. Yeni bir seriye ait olduğu için mi? Ben gömülü AGESA onu da kapsar diye düşünmüştüm ama doğrudur tabii. @390845, BIOS Flashback ile kolayca hazır hale gelir.
Hocam rehber Flashback nedir?Hmm. Yeni bir seriye ait olduğu için mi? Ben gömülü AGESA onu da kapsar diye düşünmüştüm ama doğrudur tabii. @390845, BIOS Flashback ile kolayca hazır hale gelir.
Bakın görselde bir tuş var. Güncel BIOS girdisini bir flash belleğe yerleştirerek bu tuş üzerinden güncelleme yapabiliyorsunuz. Forumda da ayrıntısıyla anlatımı vardır.Hocam rehber Flashback nedir?
Teşekkürler.Bakın görselde bir tuş var. Güncel BIOS girdisini bir flash belleğe yerleştirerek bu tuş üzerinden güncelleme yapabiliyorsunuz. Forumda da ayrıntısıyla anlatımı vardır.
Eki Görüntüle 1264529
B550'ler 3000 destekli geliyor. Yanılmıyorsam birkaç 5000 destekli olarak çıkıyor. Bu model için ''3000 Ready'' ibaresi koyulmuş. 7C94v18 versiyon BIOS ile birlikte geliyor 5000 serisi APU'lar için destek.Hmm. Yeni bir seriye ait olduğu için mi? Ben gömülü AGESA onu da kapsar diye düşünmüştüm ama doğrudur tabii. @390845, BIOS Flashback ile kolayca hazır hale gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.