O zaman orta düzey AMD sistem dizecek biri için B650 serisinde alınabilecek en iyi anakart bu sanırım.Evet 7600mhz destekliyor. Vatanda yanlış yazmışlar. Üreticinin sayfası en doğrusudur her zaman.
Kaliteli AM5 anakart. Güzel fiyata düşmüş.
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AMD B650 Soket 1700 DDR5 6600MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AMD B650 Soket 1700 DDR5 6600MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Giriş seviyede Pro serisi kötü oluyor. Üst segment Pro serisine bakmadım ama bazı modeller kaliteli. Kıyas yapmadığım için bilemiyorum.
Mesela VRM'leri ısınan modeller şunlar. Mesela MSI Pro B650M-P modeli B650M S2H'dan çok daha iyidir yüksek ihtimal. Soğutma blokları falan mevcut girişin girişine benzemiyor ama iyi bir anakartta değil. Ortalama anakartlar MSI tarafında B650 Gaming Plus Wi-Fi ile başlıyor. Onlarda aman aman seviyede değil zaten. Üst segment B650 serisinde Tomahawk ve üstüdür. B650 TUF serisi Gaming Plus serisinden daha iyi iş çıkartıyor. X serisinde işler farklı olabilir. MSI anakartların bazıları berbatken bazıları gayet iyi oluyor. Araştırmadan almamak lazım.
MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.523,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.799,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.559,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok kaliteli anakarttır R7 7800x3D ile çok güzel gidiyor.
Zamanında MSI B650S Wi-Fi ile de kullandım R7 7800x3D hiçbir sıkıntısı yok onu da rahatlıkla alabilirsiniz orta segment güzel bir anakarttır. ASRock B650 Pro RS'de bakabilirsiniz oda iyidir.
Güzel ama anakart fiyatları pahalı maalesef. Zamanında bütçem çıkmadığı için 5.300 TL'ye B650M Gaming Plus Wi-Fi aldım.
Orta segment değil hocam. VRM'leri ısınıyor. Testte 113 derece çıkmış. Çoğu işlemci için zayıf yani. 7800x3D 65W tükettiği için A620 bile taksan pek bir sıkıntı olmaz.
Oda doğrudur hocamama R7 7800x3D ile sıkıntı yapmıyordu zaten yakın zamanda anakart ile işlemcimi satıp ASRock B650 Pro RS+ R7 9800x3D çekeceğim başka bir anakart öneriniz var mı R7 9800x3D'ye? ASRock kaliteli japonmarkası diye biliyorum ama.
ASRock kaliteli marka lafım olmaz. Zaten ASUS tarafından kuruldu. Sonra da ASUS tarafından kovuldu. Sonra ASUS bölündü ve ASUS'un bir parçası olan Pegatron tarafından tekrar satın alındı. İçinde %90 ihtimal ASUS'un çalışanları bulunuyordur. Benim önerim Tomahawk ama 10k.
Yani demek istediğim 10k ve üstüne çıkıyorsanız X670E veya X870 anakartlara yönelin. B650 bu bütçede alınacak anakart değil.Asrock X670E PG Lightning AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock X670E PG Lightning AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asrock X670E PG Lightning AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
X870'de başka bir öneriniz var mıdır kaliteli bütçe 20kya kadar ayırırım 5000 serisinden alacağım ekran kartını çünkü anakarta biraz önem vereyim.
X870'de ne önerebilirsiniz?
Bu bütçede rakipsiz. İndirim konusunu açtım bile 1 tane stok kalmış. RTX5000 serisi için PCI-e 5.0 desteği mevcut. VRM sıcaklıkları 9950X ile 60 dereceyi geçmiyor. DDR5 RAM'ler için EXPO 8000MHz RAM testini de geçiyor. 6 ay vade farksız taksit imkanı da mevcut.
Eki Görüntüle 2359197
Bu indirimden ben de dün yararlanıp satın aldım, güzel fiyat. Henüz işlemciyi almadım. Konusu geçmişken, 7800x3D işlemci sizce bu haftaki indirimlerde 15k TL bandına düşer mi?